Fillers

Fillers worden gebruikt om rimpels op te vullen. Ze bestaan voornamelijk uit een hyaluronzuur en worden door middel van een kleine injectienaald ingespoten. Fillers worden doorgaans gebruikt om rimpels te vullen die door het verlies van vet of bindweefsel ontstaan zijn. Zo kunnen de fillers helpen het volumeverlies van het gezicht tegen te gaan, zodat je er jonger uit ziet.

Hyaluronzuur: wat is dat precies?

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof, die voorkomt in het bindweefsel, epitheelweefsel en in de gewrichtsspleten. De stof zorgt er niet alleen voor dat de huid volume krijgt en veerkrachtig is, maar ook dat de gewrichten soepel kunnen blijven bewegen. Door hyaluronzuur in de vorm van fillers in te spuiten, profiteer je van de werking van deze lichaamseigen stof. Dit betekent dat de huid weer veerkrachtig en vol wordt, zonder dat de huid er onnatuurlijk uit ziet. En omdat het om een lichaamseigen stof gaat, heb je ook geen bijwerkingen bij een behandeling met hyaluronzuur.

Het gezicht verjongen met fillers

Fillers met hyaluronzuur worden gebruikt om het gezicht te verjongen. Door regelmatig een behandeling met hyaluronzuur fillers te ondergaan, zie je er jaren jonger uit. Wel is de werking van fillers altijd tijdelijk, wat betekent dat je behandelingen moet blijven ondergaan. Het is mogelijk om fillers te gebruiken na een behandeling met botox, of juist andersom. Onze specialisten geven je graag advies over de beste behandeling om jouw huid te verjongen, zodat jij er na de behandeling enkele jaren jonger uit ziet.

  Vragen? Neem contact met ons op

  Wil je meer weten over onze behandeling met hyaluronzuur fillers? Neem dan gerust contact met ons op, want wij helpen je graag door al jouw vragen over onze behandeling te beantwoorden. En wil jij de huid van je gezicht een jongere uitstraling en wat meer veerkracht geven? Maak dan direct een afspraak voor een behandeling met hyaluronzuur. Om een afspraak te maken, kun je ook contact met ons opnemen.

  Vrijblijvend consult

  Reserveer vrijblijvend een consult. We helpen je graag verder met een advies op maat.

  Consult reserveren

  Tarieven Fillers
  BehandelingPrijs
  1 ml. filler €299

  Boek een gratis consult

  Boek een gratis consult in met een van onze specialisten en ontdek hoe wij jou kunnen helpen met onze behandelingen.