Mondhoeklift

Veel mensen hebben last van afhangende mondhoeken, ook wel een hangende mond genoemd. Afhangende mondhoeken zorgen ervoor dat je somber en misschien zelfs onvriendelijk oogt, terwijl je dit helemaal niet bent. Ook maakt een afhangende mond de uitstraling wat ouder. Wil jij jouw uitstraling veranderen? Dan hoef je enkel een mondhoeklift te ondergaan om jouw afhangende mondhoeken te behandelen.

Het ontstaan van hangende mondhoeken

Het ontstaan van hangende mondhoeken en hangende lippen is een natuurlijk proces. Als we ouder worden, gaat het gebied rondom de mondhoeken namelijk wat meer hangen. Dit komt door volumeverlies in het gezicht, soms in combinatie met het onwillekeurig vaak aanspannen van het spiertje in de mondhoeken. Wordt de huid ouder, dan gaan de mondhoeken meer hangen. Dit heeft niets te maken met emoties, maar simpelweg met het verouderingsproces van de huid in je gezicht.

Hangende mondhoeken behandelen

Er zijn diverse behandelingen mogelijk om hangende mondhoeken te laten verdwijnen. Wij gebruiken fillers met hyaluronzuur om de mondhoeken meer volume te geven, zodat de mondhoeken niet meer af kunnen hangen. De fillers worden in de huid gespoten, geven de behandelde huid direct meer volume en zorgen voor een jongere, vriendelijke uitstraling. En omdat hyaluronzuur een lichaamseigen stof is, hoef je niet bang te zijn voor eventuele bijwerkingen.

Een vrolijke toegankelijkere uitstraling?

Wil jij jouw uitstraling veranderen door je afhangende mondhoeken te laten behandelen? Dan helpen wij je graag. Maak een afspraak in onze kliniek en wij starten een veilige en professionele behandeling om jouw afhangende mondhoeken meer volume te geven. Hierna zie je er niet alleen jonger uit, maar heb je ook weer jouw vriendelijke uitstraling terug.

Heb je vragen over onze mondhoeklift behandeling? Neem dan gerust contact met ons op, want wij beantwoorden je vragen graag.

Vrijblijvend consult

Reserveer vrijblijvend een consult. We helpen je graag verder met een advies op maat.

Consult reserveren