Onze kliniek

Laser & Zo is een cosmetische praktijk waar je terecht kunt voor het ondergaan van verschillende cosmetische behandelingen en het gebruiken van kwalitatief hoogwaardige zonnebanken.

Wij bieden oplossingen voor huidproblemen als couperose en acne, maar kunnen je ook van dienst zijn bij het definitief en pijnloos ontharen van verschillende lichaamsdelen en het aanbrengen van permanente make-up.

En zoek je een specialist voor diverse anti-aging behandelingen met de beste resultaten? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres, want wij zijn al jaren gespecialiseerd in het verjongen van de huid.

De professionals van Laser & Zo

In onze kliniek werken professionals met veelal meer dan 20 jaar klinische ervaring. Onze professionals kunnen je niet alleen helpen door verschillende cosmetische behandelingen uit te voeren, maar kunnen je ook persoonlijk advies geven over de behandelingen die er worden aangeboden.

Door advies in te winnen bij Laser & Zo, weet je zeker dat je de cosmetische behandeling met het beste resultaat ondergaat.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op. Ons team staat je graag te woord. Wij zijn van ma. t/m vrij. geopend vanaf 09:00 tot 21:00. Op mailtjes reageren we vrijwel altijd binnen 1 werkdag.