Laser ontharen

Laser & Zo biedt een veilige, comfortabele en effectieve behandeling aan voor laser ontharen, deze behandeling kan vrijwel pijnloos zijn. Voor mensen met een lagere pijngrens kan de behandeling iets wat gevoeliger zijn. Zoek je een oplossing om van haartjes af te komen, dan kun je deze veilige behandeling ondergaan.

Voor het optimale resultaat heb je 8 à 10 behandelingen nodig. Na de eerste behandelingen zal je al verandering zien in de haargroei. Na hoeveel behandelingen je resultaat zult zien, is afhankelijk van de dikte van de haren, het huidtype dat je hebt en de hoeveelheid haren.

 Boek een gratis consult

Via ons formulier.

Bel: 036 – 7370313

Voor vrijblijvend advies.

Stel een vraag

Via ons contactformulier.

Soprano ICE

Bij het laser ontharen maakt Laser & Zo gebruik van de Soprano ICE. De Soprano ICE is de verbeterde versie van de zeer succesvolle Soprano XL die in het jaar 2006 werd geïntroduceerd en betreft een laser die geschikt is voor alle huidtypen. De Soprano ICE wordt gebruikt voor het definitief en pijnloos ontharen van verschillende lichaamsdelen en is samengesteld volgens de nieuwste lasertechnieken op de markt.

Beter dan IPL en ELOS

Een groot voordeel van de Soprano ICE, is het feit dat deze laser ook geschikt is voor de donkere huid. Dit komt omdat de Soprano ICE de haarzakjes geleidelijk opwarmt, in tegenstelling tot IPL of ELOS waarbij per laserpuls grote hoeveelheden energie in de huid worden gebracht. Door minder energie per laserpuls in de huid te brengen, verwarmt de Soprano ICE de haarzakjes geleidelijk op en is deze behandeling veiliger, effectiever en minder pijnlijk voor alle huidtypen.

De geavanceerde Soprano ICE stelt Laser & Zo in staat om een zeer effectieve en veilige behandeling te bieden.

Boek een gratis consult

Boek een gratis consult in met een van onze specialisten en ontdek hoe wij jou kunnen helpen met onze behandelingen.