Botox

Botox is een gezuiverde vorm van botuline toxine: een eiwit dat geproduceerd wordt door een bacterie. Het eiwit botuline toxine vermindert de activiteit van spieren in het gezicht, waardoor verschillende rimpels effectief verdwijnen. Botox wordt al sinds de jaren tachtig geheel veilig en zeer succesvol gebruikt om spier gerelateerde rimpels in het gezicht te laten verdwijnen en het gezicht een jongere uitstraling te geven. Wij werken met Bocouture.

Het resultaat van een botox behandeling

Botox zorgt ervoor dat de spieren in het behandelde gebied ontspannen. Door het ontspannen van de spieren onder de huid, kan de huid ook ontspannen. Hierdoor wordt de huid gladder en verdwijnen alle aanwezige rimpels. Verder kan botox ook helpen bij het behandelen van overmatig zweten, een verhoogde liplijn, afhangende mondhoeken en putjes in de kin. De meeste mensen die botox gebruiken, doen dit echter om spier gerelateerde rimpels te laten verdwijnen.

Verschillende soorten botox behandelingen

Een behandeling met botox geeft enkel het gewenste effect als het om spier gerelateerde rimpels gaat. Denk hierbij aan de fronsrimpel, de verschillende voorhoofdrimpels en de kraaienpootjes. Rimpels die ontstaan door het dunner en slapper worden van de huid, worden met fillers behandeld.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil je meer weten over de verschillende botox behandelingen die wij aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt jouw vragen over onze botox behandelingen telefonisch stellen, maar je bent uiteraard ook welkom in onze kliniek. Wij beantwoorden hier graag al jouw vragen en maken eventueel direct een afspraak voor jouw eerste botox behandeling.

Vrijblijvend consult

Reserveer vrijblijvend een consult. We helpen je graag verder met een advies op maat.

Consult reserveren

Tarieven Botox
BehandelingPrijs
1 zone / regio€ 100
Gummy smile€ 80,00
Hyperhidrosis€ 395,00
Migraine€ 220,00
Bruxisme (Tandenknarsen)€ 349,00
Bunny lines (neus rimpels)€ 80,00
Mondhoek lift€ 80,00
Wenkbrauw lift€ 100,00

Boek een gratis consult

Boek een gratis consult in met een van onze specialisten en ontdek hoe wij jou kunnen helpen met onze behandelingen.