Fronsrimpels

Fronsrimpels komen voor in het voorhoofd. Hoe dieper de rimpels zijn, hoe meer de lijnen opvallen in het gezicht. Dit is vervelend, want de fronsrimpel geeft een boze en gespannen blik. Wil jij een meer vriendelijke en toegankelijke uitstraling? Dan kun je de fronsrimpels laten behandelen met botox.

Het ontstaan van fronsrimpels

Fronsrimpels ontstaan door het (te) vaak aanspannen van de spieren in dit gebied van het gezicht. Vaak heb je het helemaal niet in de gaten dat je de spieren in het voorhoofd aanspant, maar doe je dit toch vaker dan je denkt. Na enkele jaren kan het overmatig aanspannen van deze spieren ervoor zorgen dat er diepe lijnen in de huid komen, ook wel de fronsrimpels genoemd.

Het behandelen van fronsrimpels

Fronsrimpels zijn spier gerelateerde rimpels, ofwel rimpels die ontstaan door het overmatig aanspannen van bepaalde spieren. Spier gerelateerde rimpels worden niet behandeld met fillers, maar altijd met botox. Botox zorgt ervoor dat de spieren ontspannen, waardoor de huid gladder wordt en de rimpels kunnen verdwijnen. Je ziet er niet alleen jonger uit, maar je hebt bovendien een meer toegankelijke uitstraling.

Een extra voordeel van een botox behandeling voor de fronsrimpels, is dat de ontspanning van de spieren in het voorhoofd ook andere effecten met zich meebrengt. Omdat de spieren rustiger worden, krijg je bijvoorbeeld ook minder last van hoofdpijn. Ook voel je je meer ontspannen na een botox behandeling, simpelweg omdat de spieren in het voorhoofd ontspannen zijn.

Een afspraak maken of vragen?

Wil jij de fronsrimpels op het voorhoofd laten verdwijnen? Maak dan een afspraak voor een botox behandeling in onze kliniek. Onze botox behandelingen zijn helemaal veilig, worden op professionele wijze uitgevoerd en laten topresultaten zien. Meer weten over deze behandeling voor je een afspraak maakt? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij al je vragen kunnen beantwoorden.

Vrijblijvend consult

Reserveer vrijblijvend een consult. We helpen je graag verder met een advies op maat.

Consult reserveren