Hyperhidrosis

Iedereen transpireert: dit is een natuurlijk en zelfs erg gezond proces. Het is niet erg als je een beetje zweet, maar het is wel vervelend als je last hebt van overmatige transpiratie. In dit geval heb je niet alleen meer deodorant nodig, maar heb je ook sneller donkere vlekken in je kleding. Zweet jij meer dan andere mensen en wil je hier verandering in brengen? Dan kun je een botox behandeling ondergaan om het overmatig zweten aan te pakken.

Een botox behandeling voor overmatig zweten

Veel mensen denken dat botox behandelingen alleen geschikt zijn voor het behandelen van rimpels in het gezicht, maar dit is zeker niet waar. Zo kun je ook een botox behandeling ondergaan als je overmatig transpireert. Bij deze botox behandeling wordt er met een zeer fijne naald botox ingespoten in de huid van de oksels. Botox zorgt ervoor dat de prikkeloverdracht van de zenuwen naar de zweetklieren in de oksels stopt, waardoor de zweetklieren tijdelijk stil worden gezet. Dit betekent dat je minder zweet, simpelweg door de zweetklieren wat te kalmeren met botox.

Het resultaat van een botox behandeling

Het resultaat van een botox behandeling tegen overmatig transpireren is na twee tot drie weken merkbaar. Na drie tot vier weken is het effect optimaal en merk je echt dat je veel minder zweet. De effecten van de behandeling houden drie tot vijf maanden aan. Verdwijnen de effecten, dan kun je nog een behandeling ondergaan.

Een afspraak maken? Neem contact met ons op

Zweet jij overmatig en wil je hier iets aan doen? Maak dan een afspraak voor een botox behandeling in onze kliniek. Door contact met ons op te nemen, kun je direct een afspraak maken voor een geheel veilige en professionele botox behandeling om overmatig zweten te stoppen.

Wil je meer weten over deze behandeling voor je jouw eerste afspraak maakt? Dan kun je ook contact met ons opnemen, zodat wij al je vragen over de botox behandeling voor overmatig zweten kunnen beantwoorden.

Vrijblijvend consult

Reserveer vrijblijvend een consult. We helpen je graag verder met een advies op maat.

Consult reserveren