Voorhoofdsrimpels

Als je verbaasd kijkt, trek je je wenkbrauwen automatisch op. Door het optrekken van de wenkbrauwen, ontstaan er kleine lijntjes in het voorhoofd. Doe je de wenkbrauwen weer naar beneden, dan moeten deze lijntjes automatisch verdwijnen. Bij veel mensen gebeurt dit echter niet meer, wat betekent dat de voorhoofdsrimpels blijven bestaan.

Het ontstaan van voorhoofdrimpels

Voorhoofdrimpels kunnen bij iedereen ontstaan, maar komen voornamelijk voor bij mensen met een sterke mimiek. Dit zijn mensen die het hele gezicht gebruiken als ze praten, bijvoorbeeld door de wenkbrauwen veelvuldig op te trekken in een gesprek. Ook kunnen de rimpels ontstaan door het verouderen van de huid. In het ouderdomsproces wordt de huid namelijk minder elastisch, waardoor er rimpels ontstaan.

Voorhoofdrimpels behandelen met botox

Voorhoofdrimpels kunnen het beste behandeld worden met botox. Botox zorgt ervoor dat de spieren in het voorhoofd ontspannen, waardoor de huid op de spieren ook automatisch ontspant. Je voelt je niet alleen rustiger door het ontspannen van de spieren in het voorhoofd, maar je krijgt er ook een gladdere huid door. Op deze manier kunnen de voorhoofdrimpels flink verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Door een botox behandeling voor de voorhoofdrimpels te ondergaan, zie je er direct jonger uit. Overigens hoef je je geen zorgen te maken dat jouw voorhoofd er onnatuurlijk strak uit gaat zien, want dit is nooit het geval bij een botox behandeling. De huid wordt gladder, maar ziet er niet onnatuurlijk uit.

Een glad voorhoofd? Maak een afspraak

Wil jij jouw voorhoofdrimpels laten verdwijnen, om weer een glad voorhoofd te krijgen? Maak dan een afspraak voor een botox behandeling in onze kliniek. Meer weten over deze behandeling voor je een afspraak maakt? Neem dan contact met ons op, zodat wij je meer kunnen vertellen over deze botox behandeling.

Vrijblijvend consult

Reserveer vrijblijvend een consult. We helpen je graag verder met een advies op maat.

Consult reserveren