Gummy smile

Lachen is niet alleen gezond, maar het geeft je gezicht ook een vriendelijke uitstraling. Ben je onzeker over jouw lach, dan is dit erg vervelend. Sommige mensen voelen zich zo onzeker over hun gelaat bij het lachen, dat ze dit het liefst zo min mogelijk doen of de mond bedekken als ze moeten lachen. Wij brengen hier graag verandering in door jouw uitstraling te verbeteren, zodat je openlijk kunt lachen.

De gummy smile: een korte introductie

Iedereen heeft een andere uitstraling bij het lachen. Bij sommige mensen trekt de bovenlip ver naar boven als ze moeten lachen, waardoor zowel de tanden als het tandvlees zichtbaar worden. Is het tandvlees zichtbaar bij het lachen door een optrekkende bovenlip, dan is er sprake van een zogeheten gummy smile.

Een gummy smile behandelen met botox

Veel mensen denken dat er niets te veranderen is aan een zogeheten gummy smile, maar dit is niet het geval. Door een botox behandeling te ondergaan, kun je jouw gummy smile namelijk veranderen in een stralende lach zonder zichtbaar tandvlees. Door botox kunnen de spiertjes in de lippen worden verzwakt, waardoor de lip minder ver naar boven trekt bij het lachen. Omdat de lip minder ver naar boven trekt bij het lachen, is er minder of helemaal geen tandvlees meer zichtbaar.

Je hoeft je geen zorgen te maken dat jouw lippen dikker worden door het gebruik van botox. De oorspronkelijke dikte van de bovenlip blijft hetzelfde, maar de lip trekt wel minder omhoog tijdens het lachen. Er verandert niets aan je gelaat door deze behandeling.

Vragen? Neem contact met ons op

Heb jij vragen over de behandeling van een gummy smile met botox? Neem dan gerust contact met ons op, want wij kunnen al jouw vragen beantwoorden. Wil je een keer langskomen in onze kliniek om de botox behandeling van jouw gummy smile te bespreken? Dan kun je ook contact met ons opnemen.

Vrijblijvend consult

Reserveer vrijblijvend een consult. We helpen je graag verder met een advies op maat.

Consult reserveren