Bunny lines

Bunny lines zijn de rimpels die in het gebied rond de neus voorkomen. Je ziet de rimpels niet altijd, maar bij bepaalde gezichtsuitdrukkingen komen de rimpels duidelijker naar voren. Bunny lines laten het gezicht er ouder uit zien, net zoals bij veel andere rimpels het geval is. Wil je hier iets aan doen, dan kun je de zogeheten bunny lines laten behandelen in onze kliniek.

Het ontstaan van bunny lines

Bunny lines ontstaan door het overmatig aanspannen van bepaalde spieren in de neus. Je spant deze spieren niet bewust zo vaak aan, maar dit gebeurt vaak omdat de betreffende spieren in je neus onbewust te actief zijn. Het veelvuldig aantrekken van de spieren in de neus is vaak erfelijk bepaald. Daarnaast heeft het natuurlijke verouderingsproces invloed op het overmatig aanspannen van de spieren in de neus. Dit betekent dat je ook bunny lines kunt krijgen door de veroudering van de huid.

Bunny lines en een botox behandeling

De beste manier om de bunny lines rond de neus te laten verdwijnen, is door een geheel veilige botox behandeling te ondergaan. Bij een botox behandeling wordt er zuivere botox in de huid rond de neus geïnjecteerd. Botox zorgt ervoor dat de spieren in de neus ontspannen, waardoor de huid gladder wordt. De bunny lines worden aanzienlijk minder of kunnen helemaal verdwijnen, zonder dat je gelaat verandert.

Het is belangrijk om te weten dat botox je gezicht geen onnatuurlijke uitstraling geeft. Botox laat de spieren in de neus ontspannen, maar zorgt niet voor een te strakke huid of een dikkere huid. Dit betekent dat je gelaat niet verandert door de behandeling, maar dat enkel de bunny lines rond de neus verdwijnen door Botox.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil je meer weten over de behandeling van bunny lines? Neem dan contact met ons op, zodat wij al je vragen kunnen beantwoorden.

Vrijblijvend consult

Reserveer vrijblijvend een consult. We helpen je graag verder met een advies op maat.

Consult reserveren