Wenkbrauw lift

Door het natuurlijke verouderingproces van de huid, kunnen de wenkbrauwen een beetje gaan hangen. Hierdoor kun je er wat ouder en bovendien vermoeider uit zien. Een eenvoudige wenkbrauw lift zorgt ervoor dat je wenkbrauwen weer meer omhoog staan, zodat je er jonger en frisser uit ziet.

Een subtiele wenkbrauw lift met botox

Wil je jouw wenkbrauwen iets omhoog liften, maar wil je dat de verandering in het gelaat wel zo subtiel mogelijk blijft? Dan kun je een wenkbrauw lift laten doen met botox. Botox is een stofje dat spieren onder de huid laat ontspannen. Door dit stofje op de juiste gebieden in het gelaat in te spuiten, wordt de wenkbrauw minder naar beneden getrokken door de aangespannen spieren in het gelaat. Hierdoor ontstaat er een subtiele wenkbrauw lift.

Een wenkbrauw lift met botox en fillers

Vind je een subtiele wenkbrauw lift niet voldoende voor een betere uitstraling? Dan kun je ook een wenkbrauw lift met zowel botox als fillers ondergaan. De botox zorgt ervoor dat de spieren die jouw wenkbrauwen naar beneden trekken, wat meer ontspannen. De subtiele wenkbrauw lift die je hierdoor krijgt, wordt vervolgens versterkt door het gebruik van fillers. De fillers zorgen ervoor dat de huid wat meer volume krijgt, waardoor de wenkbrauw geprononceerder naar voren komt.

Vragen of een afspraak maken?

Wil je meer weten over de subtiele wenkbrauw lift met botox of de lift met zowel botox als fillers? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al je vragen over deze behandeling, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de behandeling voor een wenkbrauw lift. Wil je direct een afspraak maken in onze kliniek? Dan kun je ook contact met ons opnemen.

Vrijblijvend consult

Reserveer vrijblijvend een consult. We helpen je graag verder met een advies op maat.

Consult reserveren