Jukbeenlift

De uitstraling van het gezicht wordt voor een groot deel bepaald door de jukbeenderen. Is het volume bij de jukbeenderen afgenomen, dan kun je er ouder uitzien. Wil je hier iets aan doen? Dan kun je een geheel veilige jukbeenlift met fillers ondergaan in onze kliniek. Op deze pagina vertellen we je graag meer over deze professionele behandeling voor een jongere uitstraling.

Het verslappen van de jukbeenderen

Als je ouder wordt, valt het jukbeen vanzelf iets in. Dit komt omdat het vetweefsel in de huid door de zwaartekracht iets naar beneden zakt. Je krijgt last van een ingevallen gezicht, waardoor je er ouder en vermoeider uit ziet. Je kunt er niets aan doen dat deze lichamelijke veranderingen optreden als je ouder wordt. Wel kun je de verslapte jukbeenderen laten behandelen, om het natuurlijke ouderdomsproces tegen te gaan.

Een jonge en frisse uitstraling met een jukbeenlift

Bij een jukbeenlift behandeling worden er fillers met hyaluronzuur in de jukbeenderen geïnjecteerd. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof, die er onder andere voor zorgt dat de huid meer volume krijgt. Dit betekent dat de huid op de jukbeenderen minder gaat hangen en de jukbeenderen weer beter zichtbaar worden. Door de fillers krijgen de jukbeenderen meer volume en kracht en zie je er direct jonger uit.

Het resultaat van de jukbeenlift is direct zichtbaar. Dit betekent dat je er direct jonger uit ziet, slechts na een enkele behandeling. Bij elke lift zijn de effecten tijdelijk. De effecten van de jukbeenlift zijn namelijk altijd tijdelijk.

Direct een jongere look? Maak een afspraak

Heb jij minder volume bij de jukbeenderen en wil je hier iets aan doen? Maak dan direct een afspraak voor een jukbeenlift in onze kliniek. Wij helpen je graag jouw jukbeenderen meer volume te geven, zodat je er direct jonger uit ziet. Heb je nog vragen over deze behandeling? Neem dan contact met ons op, zodat wij al je vragen over de jukbeenlift kunnen beantwoorden en je op deze manier een duidelijk beeld kunnen geven van deze veilige en professionele behandeling.

Vrijblijvend consult

Reserveer vrijblijvend een consult. We helpen je graag verder met een advies op maat.

Consult reserveren