Afhangende mondhoeken

Veel mensen hebben te maken met afhangende mondhoeken, ofwel mondhoeken die een beetje naar beneden hangen. Afhangende mondhoeken geven je een ietwat sombere uitstraling. Wil je jouw uitstraling veranderen door de afhangende mondhoeken aan te pakken? Dan kun je jouw afhangende mondhoeken laten behandelen met een professionele en geheel veilige botox behandeling. Meer over deze behandeling, lees je op deze pagina.

Het ontstaan van afhangende mondhoeken

Afhangende mondhoeken kunnen ten eerste ontstaan door het verouderen van de huid. Door het natuurlijke verouderingsproces van de huid, gaat de huid namelijk wat meer hangen. Hierdoor worden de mondhoeken naar beneden getrokken. Is dit de oorzaak van afhangende mondhoeken, dan wordt de huid rondom de mondhoeken geïnjecteerd met fillers.

Ook kan het voorkomen dat afhangende mondhoeken worden veroorzaakt door een overactief spiertje in de buurt van de mond. Dit spiertje wordt continu aangespannen en trekt de mondhoeken vanzelf naar beneden. Heb jij te maken met afhangende mondhoeken door een overactief spiertje in de buurt van de mond, dan kun je een botox behandeling ondergaan. Botox zorgt ervoor dat het spiertje ontspant, waardoor de mondhoeken niet meer naar beneden worden getrokken.

Afhangende mondhoeken behandelen?

Wil je jouw afhangende mondhoeken laten behandelen? Onderga dan een botox behandeling voor afhangende mondhoeken en de mondhoeken hangen niet langer naar beneden. Direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op, zodat wij je snel kunnen ontvangen in onze kliniek.

Wil je meer weten over de botox behandeling voor afhangende mondhoeken voor je een afspraak maakt voor je eerste behandeling? Neem dan contact met ons op, zodat wij al je vragen kunnen beantwoorden. Uiteraard mag je jouw vragen ook tijdens een consult in onze kliniek stellen.

Vrijblijvend consult

Reserveer vrijblijvend een consult. We helpen je graag verder met een advies op maat.

Consult reserveren