Neuslippenplooi

De neuslippenplooi is de lijn die van de zijkant van de neus naar de lippen loopt. Bij sommige mensen is deze lijn nauwelijks zichtbaar, maar de lijn kan ook erg diep in de huid zitten en hierdoor goed opvallen. Veel mensen die een neuslippenplooi hebben die goed zichtbaar is, vinden dit erg vervelend. Dit komt omdat de neuslippenplooi het gezicht ouder maakt, waardoor je een oudere en minder frisse uitstraling hebt.

Het duidelijker worden van de neuslippenplooi

Door de jaren heen kan de neuslippenplooi steeds dieper worden. Deze verandering in het gezicht heeft te maken met het afnemen van het volume van de huid van het gezicht. Omdat de vetcompartimenten in de jukbeenderen erg zwaar zijn en op de neuslippenplooi drukken, zie je de veranderingen door het afnemen van het volume van de gezichtshuid al vrij snel. De huid wordt slapper, de wangen gaan een beetje hangen en de neuslippenplooi vangt deze hangende huid op. Het gevolg: de neuslippenplooi wordt duidelijker en je huid ziet er automatisch ouder uit.

Een zichtbare neuslippenplooi behandelen

De meest gangbare behandeling voor een duidelijk zichtbare neuslippenplooi, bestaat uit een huidbehandeling van de huid op de jukbeenderen. Door de jukbeenderen meer volume te geven, gaan deze namelijk minder op de neuslippenplooi hangen en zo wordt deze plooi minder duidelijk in het gezicht. Werkt dit niet voldoende? Dan is het ook mogelijk om de neuslippenplooi los te behandelen door middel van fillers. Een van onze specialisten brengt fillers met hyaluronzuur in de neuslippenplooi aan, die ervoor zorgen dat de huid meer volume krijgen.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil je meer weten over onze behandeling voor het verminderen van de neuslippenplooi? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden jouw vragen graag telefonisch, maar je kunt ook langskomen voor een consult. Wil je direct een afspraak maken om jouw neuslippenplooi te laten vullen met fillers? Dan kun je ook contact met ons opnemen.

Vrijblijvend consult

Reserveer vrijblijvend een consult. We helpen je graag verder met een advies op maat.

Consult reserveren