Rokerslijntjes

Door het verouderingsproces verandert de uitstraling van het gezicht. Dit betekent niet alleen dat je rimpels rond de ogen kunt krijgen, maar ook dat er rimpels kunnen ontstaan rond de mond en dat de lippen wat dunner kunnen worden. Rook je of heb je vele jaren gerookt, dan wordt het verouderingsproces van de huid versneld. Dit betekent dat je sneller te maken krijgt met rimpels en andere verouderingssymptomen.

Een jongere uitstraling zonder rokerslijntjes

De rokerslijnen worden ook wel de bovenliplijnen genoemd. Dit zijn de lijnen op de bovenlip die verticaal staan ten opzichte van de liprand. Iedereen kan te maken krijgen met rokerslijntjes door het verouderingsproces van de huid, maar rokers krijgen hier over het algemeen sneller mee te maken.

Dit komt omdat de stoffen in sigaretten het verouderingsproces van de huid versnellen. Helaas zijn de rokerslijntjes erg hardnekkig en niet gemakkelijk te behandelen. Je kunt crèmes gebruiken om de lijntjes te verminderen, maar de beste behandeling is nog altijd de professionele behandeling met fillers.

Fillers bestaan uit hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die de huid meer volume geeft. Door de fillers in het gebied van de rokerslijntjes te injecteren, verdwijnen deze rimpels als sneeuw voor de zon. Je ziet er jonger uit en je hebt een frissere uitstraling.

Een behandeling met direct resultaat

Een groot voordeel van de behandeling van de rokerslijntjes, is het feit dat deze behandeling direct resultaat heeft. Al na een enkele behandeling loop je onze kliniek uit met een jongere en frissere uitstraling, die je voor langere tijd blijft houden. Wel moet de behandeling herhaald worden, want de fillers voor de rokerslijntjes zijn niet permanent.

Meer weten? Neem contact met ons op

Heb je vragen over onze behandeling voor het verwijderen van rokerslijntjes? Neem dan gerust contact met ons op. Wil jij jouw rokerslijntjes laten verwijderen door een behandeling met fillers te ondergaan? Dan kun je ook contact met ons opnemen, zodat we een afspraak in kunnen plannen voor deze behandeling.

Vrijblijvend consult

Reserveer vrijblijvend een consult. We helpen je graag verder met een advies op maat.

Consult reserveren