Marionetlijnen

De marionetlijn is de rimpel die vanuit de mondhoek naar de zijkant van de kin en kaak loopt. Heb je een diepe marionetlijn, dan ziet jouw gezicht er automatisch ouder uit. Wil je hier verandering in brengen? Dan kun je jouw marionetlijnen laten behandelen in onze kliniek. Wij vullen de marionetlijnen met hyaluronzuur fillers, die ervoor zorgen dat de huid meer volume krijgen en de lijnen direct verdwijnen.

Het ontstaan van marionetlijnen

Marionetlijnen ontstaan door de zwaartekracht en dit betekent dat iedereen hier vroeg of laat mee te maken krijgt. De huid wordt slapper als je ouder wordt en dit betekent simpelweg dat de huid meer gaat hangen. Omdat de huid meer gaat hangen, ontstaan er rimpels op bepaalde plekken in het gezicht. Een logische plek is de plek van de marionetlijn, omdat hier de hangende wang overheen gaat hangen. Ben je veel afgevallen, dan heb je grote kans om sneller diepere marionetlijnen te ontwikkelen.

Het behandelen van marionetlijnen

Om diepe marionetlijnen te behandelen, gebruiken wij fillers met hyaluronzuur. Deze fillers injecteren we direct in de huid en zorgen ervoor dat de huid meer volume krijgt en minder gaat hangen. Dit betekent dat de marionetlijnen verdwijnen en bovendien minder snel terugkomen. De behandeling is helemaal veilig en het resultaat is direct zichtbaar.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil jij meer weten over onze behandeling voor de marionetlijnen? Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden al je vragen over deze behandeling met fillers. Wil je direct een afspraak maken om jouw huid te laten behandelen? Dan kun je ook contact met ons opnemen.

Vrijblijvend consult

Reserveer vrijblijvend een consult. We helpen je graag verder met een advies op maat.

Consult reserveren