Kaaklijn + kinlijn

De uitstraling van het gezicht wordt door diverse factoren bepaald. Niet alleen door de contouren van het gezicht, maar ook door een strakke kaaklijn. Heb je mooie contouren in het gezicht en heb je bovendien een strakke kaaklijn, dan zie je er jonger en frisser uit. Helaas wordt de kaak- en kinlijn bij veel mensen slapper naarmate ze ouder worden, waardoor het gezicht een oudere uitstraling krijgt. Wij helpen je graag de uitstraling van jouw gezicht te verbeteren, simpelweg door de kaak- en kinlijn strakker te maken.

Het verslappen van de kaak- en kinlijn

Het verslappen van de kaak- en kinlijn is een natuurlijk proces. Als we ouder worden, wordt het volume van de huid op de kaaklijn vanzelf wat minder. De kaaklijn wordt onderbroken omdat de huid door slapte iets gaat hangen en de huid boven het bot lijkt hierdoor te ruim geworden. Er ontstaat een soort hamsterwang waardoor je gezicht ziet er minder strak en minder jong uitziet. Het verouderingsproces van de huid is een natuurlijk proces, maar gelukkig kun je hier wel iets aan doen.

Het strakker maken van de kaak- en kinlijn

Het is mogelijk om de kaak- en kinlijn strakker te maken, zodat je gezicht er jonger uit ziet. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van fillers met hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die totaal ongevaarlijk is en zonder bijwerkingen gebruikt kan worden. De fillers worden direct onder de huid gespoten, de huid krijgt meer volume en wordt strakker en de kaak- en kinlijn ziet er direct stukken beter uit.

Het resultaat van een behandeling van de kaak- en kinlijn is direct zichtbaar. Het effect van de behandeling is dat de kaaklijn krachtig en steviger oogt, waardoor je er jonger uit ziet. Wil jij je kaak- en kinlijn laten behandelen? Neem dan contact met ons op en maak direct een afspraak voor deze volledig veilige en uiteraard professionele behandeling.

Vragen? Neem gerust contact met ons op

Heb je vragen over de behandeling van de kaak- en kinlijn? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij al je vragen kunnen beantwoorden.

Vrijblijvend consult

Reserveer vrijblijvend een consult. We helpen je graag verder met een advies op maat.

Consult reserveren