Definitief pijnloos ontharen

Laser & Zo biedt een veilige, comfortabele en effectieve behandeling aan voor definitief pijnloos ontharen. Zoek je een definitieve oplossing om van haartjes af te komen, dan kun je deze veilige behandeling ondergaan.

Na het ondergaan van een volledige behandeling voor definitief pijnloos ontharen, groeien er geen haartjes meer terug op het behandelde lichaamsdeel.

Dit betekent dat je nooit meer hoeft te scheren of te epileren en altijd een zachte en gladde huid hebt. Hoe lang de behandeling duurt voor er definitieve resultaten optreden, is afhankelijk van de dikte van de haren, het huidtype dat je hebt en de hoeveelheid haren.

 Boek een gratis consult

Via ons formulier.

Bel: 036 – 7370313

Voor vrijblijvend advies.

Stel een vraag

Via ons contactformulier.

Soprano ICE

Bij het definitief en pijnloos ontharen maakt Laser & Zo gebruik van de Soprano ICE. De Soprano ICE is de verbeterde versie van de zeer succesvolle Soprano XL die in het jaar 2006 werd geïntroduceerd en betreft een laser die geschikt is voor alle huidtypen. De Soprano ICE wordt gebruikt voor het definitief en pijnloos ontharen van verschillende lichaamsdelen en is samengesteld volgens de nieuwste lasertechnieken op de markt.

Beter dan IPL, ELOS of diodelasers

Een groot voordeel van de Soprano ICE, is het feit dat deze laser ook geschikt is voor de donkere huid. Dit komt omdat de Soprano ICE de haarzakjes geleidelijk opwarmt, in tegenstelling tot IPL, ELOS of diodelasers waarbij per laserpuls grote hoeveelheden energie in de huid worden gebracht. Door minder energie per laserpuls in de huid te brengen, verwarmt de Soprano ICE de haarzakjes geleidelijk op en is deze behandeling veiliger, effectiever en minder pijnlijk voor alle huidtypen.

De geavanceerde Soprano ICE stelt Laser & Zo in staat om een zeer effectieve en veilige behandeling te bieden die comfortabel aanvoelt en een definitieve oplossing voor ontharen biedt.

Prijzen - Dames
LichaamsdeelBehandeling
Oksels€20,-
Bakkebaard€41,-
Bovenlip€41,-
Gehele gelaat€105,-
Hals€58,-
Nek€58,-
Tepels rondom€39,-
Kin€41,-
Bikinilijn – klein€70,-
Bikinilijn – groot€96,-
Billen€97,-
Bilnaad of Navelstreep€39,-
Buik€69,-
Gehele benen€249,-
Onder- of Bovenbenen€149,-
Gehele armen€139,-
Onderarmen€99,-
Onderrug€69,-
Extra scheren€10,-

*Als er niet of onvolledig geschoren is op de te behandelende zones, berekenen wij kosten voor het scheren. Als hier te veel tijd aan besteed moet worden, kan het zijn dat uw afspraak verzet moet worden.

Prijzen - Heren
LichaamsdeelBehandeling
Bakkebaarden€45,-
Bovenlip€45,-
Gehele gelaat€109,-
Hals€55,-
Nek€65,-
Wangen€45,-
Bovenbenen€159,-
Buik€129,-
Gehele armen€150,-
Gehele benen€285,-
Oksels€20,-
Onderrug€99,-
Onderarmen€109,-
Onderbenen€145,-
Rug€169,-
Schouders€109,-
Buik + Bortskas€229,-
Rug + Schouders€229,-
Baard€99,-
Extra scheren€10,-

*Als er niet of onvolledig geschoren is op de te behandelende zones, berekenen wij kosten voor het scheren. Als hier te veel tijd aan besteed moet worden, kan het zijn dat uw afspraak verzet moet worden.

Meer weten over deze behandeling?

Neem gerust contact met ons op. Ons team staat je graag te woord. Wij zijn van ma. t/m za. geopend vanaf 09:00 tot 21:00. Op mailtjes reageren we vrijwel altijd binnen 1 werkdag.