Wenkbrauwen

De wenkbrauwen vormen een belangrijk onderdeel van het gezicht. Hoe de wenkbrauwen eruit zien, bepaalt voor een groot deel hoe het gezicht oogt en welke indruk je achter laat. Wil je altijd de beste indruk achterlaten door de perfecte wenkbrauwen te creëren, maar heb je geen zin om iedere dag in de weer te gaan met diverse make-up producten? Dan is de permanente make-up van Laser & Zo uitermate geschikt voor jou. Laat je permanente make-up aanbrengen op de wenkbrauwen, dan heb je namelijk altijd de perfecte look zonder dat je enige tijd in het stylen van de wenkbrauwen hoeft te steken.

Permanente make-up voor de wenkbrauwen is bovendien erg geschikt voor mensen die weinig wenkbrauwhaartjes hebben en hun wenkbrauwen voller willen maken.

Het aanbrengen van permanente make-up

Laser & Zo is al vele jaren gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make-up. Wil je permanente make-up aan laten brengen op de wenkbrauwen, dan wordt er een standaard proces gevolgd waarbij de bovenste huidlaag wordt voorzien van plantaardige inkt. Deze plantaardige inkt zorgt voor pigmentatie van de huid, waardoor de wenkbrauwen naar wens gekleurd worden.

De plantaardige inkt die in de bovenste huidlaag wordt gepigmenteerd, vervaagt na enkele jaren door de natuurlijke celdeling van de huid. Herhaal je de behandeling twee tot vier keer met tussenpozen van twee weken, dan is het resultaat beter en langer zichtbaar.

Het resultaat van permanente make-up

Permanente make-up blijft enkele jaren zitten. Hoe lang je kunt genieten van de permanente make-up op je wenkbrauwen, is afhankelijk van je leeftijd en je huidskleur. Herhaal je de behandeling van Laser & Zo enkele keren, dan is het resultaat beter en blijft de permanente make-up bovendien langer zitten. In de juiste omstandigheden, kan permanente make-up op de wenkbrauwen zelfs tien jaar blijven zitten.

Meer weten over deze behandeling?

Neem gerust contact met ons op. Ons team staat je graag te woord. Wij zijn van ma. t/m za. geopend vanaf 09:00 tot 21:00. Op mailtjes reageren we vrijwel altijd binnen 1 werkdag.

Prijzen - permanente make-up

[table “28” not found /]