Wenkbrauwen shapen

De wenkbrauwen krijgen steeds meer aandacht. Zien jouw wenkbrauwen er goed uit, dan heeft dit een positieve invloed op jouw uitstraling. Om je wenkbrauwen te laten stralen, moet je deze op de juiste manier shapen. Veel vrouwen vinden dit echter lastig. Vind jij het ook moeilijk jouw wenkbrauwen een opvallende en toch natuurlijke uitstraling te geven? Dan kun je jouw wenkbrauwen laten shapen door Laser & Zo.

Opvallende wenkbrauwen met natuurlijke look

Laser & Zo kan alle soorten wenkbrauwen shapen. Door jouw wenkbrauwen te laten shapen door een van onze specialisten, krijgen ze een opvallende en tegelijkertijd natuurlijke look. De wenkbrauwen laten je ogen stralen, passen perfect bij de vorm van je gezicht en zien er op en top natuurlijk uit. En heb je specifieke eisen voor je wenkbrauwen? Dan horen wij deze graag, zodat we jouw wenkbrauwen op de juiste manier kunnen shapen.

Je kunt ervoor kiezen om jouw wenkbrauwen een natuurlijke look te geven, maar wij kunnen je ook helpen de wenkbrauwen extra op te laten vallen. Ben je groot liefhebber van opvallende wenkbrauwen – iets wat op dit moment erg trendy is – dan helpen wij je graag om jou ook opvallende wenkbrauwen te geven.

Wenkbrauwen shapen en verven

Je kunt jouw wenkbrauwen enkel laten shapen bij Laser & Zo, maar je kunt er ook voor kiezen je wenkbrauwen te laten verven. Wij kunnen jouw wenkbrauwen een lichte kleur geven, maar we kunnen ze ook een donkere kleur geven om ze extra op te laten vallen. Door ons grote assortiment verf voor de wenkbrauwen, kunnen wij jouw wenkbrauwen altijd een kleur geven die bij de kleur van je haar en de kleur van je huid past.

Een afspraak maken bij Laser & Zo

Wil jij jouw wenkbrauwen laten shapen door een echte professional? Maak dan een afspraak bij Laser & Zo. Je kunt een afspraak maken om je wenkbrauwen te laten shapen, maar ook om je wenkbrauwen te laten shapen en verven.

Vrijblijvend consult

Reserveer vrijblijvend een consult. We helpen je graag verder met een advies op maat.

Consult reserveren