Wallen

Wallen worden geassocieerd met vermoeidheid en dit komt omdat de meeste mensen wallen krijgen als ze niet goed hebben geslapen. Heb je vaker wallen, dan zie je er vaker vermoeid uit. Omdat vermoeidheid weer geassocieerd wordt met veroudering, heb je door de wallen onder je ogen automatisch een wat oudere uitstraling. Om hier iets aan te doen, kun je een behandeling met fillers ondergaan. Fillers worden namelijk gebruikt om de wallen onder de ogen te verminderen.

Wallen laten verdwijnen met fillers

Fillers bestaan voornamelijk uit hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die ervoor zorgt dat de huid meer volume krijgt. Door fillers in de wallen te injecteren, wordt de huid egaal en zie je niets meer van de wallen terug. Je ziet er direct frisser en jonger uit en dit effect houdt langere tijd aan.

En omdat hyaluronzuur een lichaamseigen stof is, hoef je niet bang te zijn voor bijwerkingen bij deze behandeling. In tegenstelling tot sommige andere schoonheidsbehandelingen, geven fillers met hyaluronzuur geen enkele klachten.

Een groot voordeel van de fillerbehandeling van wallen, is dat het resultaat van deze behandeling direct zichtbaar is. Dit betekent dat de wallen onder je ogen slechts na één behandeling al minder zichtbaar zijn.

Vragen? Neem contact met ons op

Heb jij vragen over onze fillerbehandeling voor het verminderen van wallen? Neem dan contact met ons op, want wij beantwoorden je vragen graag. Wil je direct een afspraak maken om jouw wallen te laten bestrijden? Dan kun je ook contact met ons opnemen. Wij ontvangen je graag in onze kliniek om jouw wallen te behandelen en je een jongere uitstraling te geven.

Vrijblijvend consult

Reserveer vrijblijvend een consult. We helpen je graag verder met een advies op maat.

Consult reserveren