Traangoot

De traangoot loopt vanaf de bovenkant van de neus naar het gebied van de ogen. De vrij dunne huid in dit gebied heeft meer de neiging om te gaan zakken. Gaat de dunne huid onder de ogen inderdaad zakken, dan krijg je meer rimpels en kun je ook donker ogende kringen onder de ogen krijgen. Dit maakt de uitstraling van het gezicht zowel ouder als vermoeiender. Om hier iets aan te doen, kun je een traangoot behandeling in onze professionele kliniek ondergaan.

Het ontstaan van rimpels rond de traangoot

Het ontstaan van rimpels in de huid rond de traangoot is een natuurlijk proces. Het zakken van de huid wordt veroorzaakt door het verminderen van de hoeveelheid gezichtsvet rond de ogen en bij de wangen. Omdat de huid rond de traangoot dun is, zijn verouderingssymptomen in dit gebied eerder en beter zichtbaar. Ook kan de huid sneller gaan zakken door een gebrek aan slaap, bepaalde omgevingsfactoren en door genetische aanleg. Heb je aanleg om rimpels te ontwikkelen in het gebied rond de traangoot, dan krijg je hier sneller en meer last van.

Een jongere uitstraling

Bij de traangoot behandeling wordt de aangedane huid ingespoten met hyaluronzuur fillers. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof, die ervoor zorgt dat de huid meer volume krijgt. De huid gaat strakker staan, maar ziet er nooit onnatuurlijk strak uit. Dit betekent dat je er jonger en frisser uit ziet na de behandeling, maar je gezicht nooit een onnatuurlijke uitstraling krijgt. Een traangoot behandeling is geheel veilig, wordt professioneel uitgevoerd en het resultaat van de behandeling is direct zichtbaar.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil je meer weten over onze traangoot behandeling voor je een afspraak maakt in onze kliniek? Neem dan contact met ons op, zodat wij al je vragen kunnen beantwoorden en eventueel direct een afspraak kunnen maken voor een traangoot behandeling.

Vrijblijvend consult

Reserveer vrijblijvend een consult. We helpen je graag verder met een advies op maat.

Consult reserveren