Scalppigmentatie

scalppigmentatie zones

Veel mannen hebben er last van: vroegtijdige kaalheid of kale plekken in het haar. Heb jij ook last van kaalheid of van kale plekken in het haar en vind je dit erg vervelend?

Dan hoef je hier niet meer mee rond te blijven lopen, want er is een nieuwe techniek om jouw probleem op te lossen.

Scalppigmentatie is een innovatieve techniek waarbij er gebruik wordt gemaakt van speciaal pigment, dat de eigen haarfollikels simuleert. Kies je voor deze behandeling bij Laser & Zo, dan lijkt het net of er weer haar is gaan groeien op je hoofd. Op deze manier creëer je een geschoren look.

Hoe werkt scalppigmentatie?

Bij scalppigmentatie wordt er met een dunne naald in de haarfollikel geprikt. Hierbij wordt er een speciaal pigment in de huid gespoten, die door de haarfollikel wordt opgenomen. Het lijkt nu of je jouw haar net geschoren hebt, maar in feite heb je de geschoren look door de vele kleine pigmentpuntjes in de huid. Het haar groeit dus niet écht na de behandeling, maar je oogt niet meer kaal.

Scalppigmentatie is toe te passen over de gehele hoofdhuid voor mensen die helemaal kaal zijn, maar het is ook toe te passen bij kale plekken. Door kale plekken te kleuren door middel van scalppigmentatie, vallen de plekken minder op en wordt het kapsel op weer één geheel, met een natuurlijk resultaat.

Scalppigmentatie vervaagt niet of nauwelijks

Scalppigmentatie is een vorm van permanente make-up, maar werkt net iets anders. Waar permanente make-up binnen enkele jaren vervaagt, gebeurt dit bij scalppigmentatie niet of nauwelijks. Kies je voor deze behandeling, dan heb je hier zeker tien jaar profijt van.

Prijzen - Scalppigmentatie
[table “29” not found /]

Meer weten over deze behandeling?

Neem gerust contact met ons op. Ons team staat je graag te woord. Wij zijn van ma. t/m za. geopend vanaf 09:00 tot 21:00. Op mailtjes reageren we vrijwel altijd binnen 1 werkdag.