Pixel perfect

De Pixel Perfect behandeling is een licht- en lasertherapie die voor huidvernieuwing, huidverstrakking, huidverjonging en huidverbetering zorgt. De zogeheten fractional laser behandeling zorgt ervoor dat de huid van het gelaat steviger, strakker, jonger en veerkrachtiger aanvoelt, direct na de eerste behandeling.

De Pixel Perfect behandeling van Laser & Zo

De fractional laser die bij de Pixel Perfect behandeling gebruikt wordt, stimuleert het collageen zich te vervangen voor nieuwer en sterker collageen. En omdat collageen zorgt voor een mooie, jonge en fris uitziende huid, wordt de huid flink verbeterd door het oude collageen plaats te laten maken voor nieuwer en sterker collageen.

Collageen wordt standaard aangemaakt door het lichaam, maar in de loop der jaren verslapt het collageen in de huid door natuurlijke processen. Deze processen kunnen versneld worden door roken, stress, vermoeidheid, slechte voeding en blootstelling aan de zon, maar ook zonder deze factoren zal het collageen in de huid minder sterk worden. Onderga je een Pixel Perfect behandeling, dan wordt de verslapping van het collageen als natuurlijk proces van het lichaam hersteld. Hierdoor ziet de huid er strakker, steviger, jonger en veerkrachtiger uit, maar voelt de huid bovendien veel gezonder aan.

Voor het beste resultaat, heb je een aantal Pixel Perfect behandelingen nodig. Per behandeling wordt er namelijk maar een gedeelte van het collageen in de huid vervangen (ongeveer 25 procent).

Het resultaat van de Pixel Perfect behandeling

Een groot voordeel van de fractional laser die bij de Pixel Perfect behandeling gebruikt wordt, is het feit dat deze laser een zeer korte hersteltijd of down time kent. Dit betekent dat de huid direct na de behandeling drastisch verbeterd is en dat de huid na de behandeling nauwelijks hoeft te herstellen.

De fractional laser behandeling stopt het ouder worden van de huid niet, maar draait de veroudering van de huid enkele jaren terug. Dit effect blijft doorgaans nog jaren zichtbaar, waardoor de behandeling zeker effectief genoemd kan worden. Het aantal behandelingen dat je nodig hebt om het beste resultaat te krijgen, is afhankelijk van de kwaliteit van de huid, de intensiteit van de behandeling, het gewenste resultaat en de reactie van de huid op de Pixel Perfect behandeling.

Prijzen - Pixel Perfect Huidverjonging
Pixel Perfect HuidverjongingEnkele behandelingPakket 3 behandelingen
Decolleté€ 175,00€ 470,00
Gezicht€ 250,00€ 675,00
Hals€ 175,00€ 475,00
Gezicht en de hals€ 300,00€ 800,00
Gezicht, hals en decolleté€ 350,00€ 945,00
Handen€ 150,00€ 400,00
Fibroom€ 80,00
Wangen€ 150,00

Meer weten over deze behandeling?

Neem gerust contact met ons op. Ons team staat je graag te woord. Wij zijn van ma. t/m za. geopend vanaf 09:00 tot 21:00. Op mailtjes reageren we vrijwel altijd binnen 1 werkdag.