Pigmentatie

Pigmentvlekken zijn gekleurde vlekken op de huid die ervoor zorgen dat de huid niet egaal is. De vlekken zijn deels erfelijk, maar kunnen ook ontstaan door blootstelling aan de zon, het proces van het ouder worden en hormonale veranderingen tijdens de zwangerschap, het gebruiken van de anticonceptiepil en het gebruiken van specifieke medicijnen.

De behandeling van pigmentatie door Laser & Zo

Als je pigmentvlekken wil laten verwijderen, kun je een laserbehandeling van Laser & Zo ondergaan. Onderga je deze vrijwel pijnloze behandeling van pigmentatie, dan verdwijnen de pigmentvlekken permanent. De behandeling van Laser & Zo kan toegepast worden op het gezicht, de hals, het decolleté en de handen. Afhankelijk van de grootte van de pigmentvlekken en de hoeveelheid vlekken die verwijderd moeten worden, zijn er ongeveer drie behandelingen nodig om de pigmentatie te bestrijden. In sommige gevallen geeft één behandeling zelfs al voldoende resultaat en zijn er hierna geen nieuwe behandelingen meer nodig.

Laser & Zo maakt gebruik van de zogeheten Harmony XL laser om de pigmentvlekken permanent te verwijderen. Dit is een geavanceerde laser met de nieuwste lasertechnieken die de huid vrijwel pijnloos behandelt om de pigmentvlekken te laten verdwijnen. Tijdens de behandeling voelt het alsof er kleine elastiekjes tegen de huid worden geschoten, maar verder is de behandeling helemaal pijnloos.

Direct na de behandeling kan de huid wat rood en geïrriteerd zijn, maar dit wordt minder na enkele uren na de behandeling. Om de roodheid te verminderen en de huid wat minder gevoelig te maken, kun je de huid koelen met een coldpack, koele kompressen of aloë vera crème.

Het resultaat van de behandeling van Laser & Zo

Na de pigmentatie behandeling van Laser & Zo, blijven de behandelde pigmentvlekken helemaal weg. De erfelijke aanleg voor pigmentatie blijft echter wel bestaan en dit betekent dat er in de toekomst weer nieuwe pigmentvlekken op kunnen duiken. Wil je het ontstaan van nieuwe pigmentvlekken zo veel mogelijk verminderen? Gebruik dan een crème met een goede zonnefactor van factor 30 of meer.

Prijzen - Pigmentatie

BehandelingPrijs
Pigmentvlekkenvanaf € 50,00
Wangen€ 140,00
Gelaat€ 199,00
Hals€ 149,00
Decolleté€ 199,00
Handruggen€ 150,00

Meer weten over deze behandeling?

Neem gerust contact met ons op. Ons team staat je graag te woord. Wij zijn van ma. t/m za. geopend vanaf 09:00 tot 21:00. Op mailtjes reageren we vrijwel altijd binnen 1 werkdag.