Peelings

Door een aantal oorzaken zoals zonlicht, ziekte, – en leefstijl kan onze huid sneller verouderen. Ook actieve acne , acnelittekentjes of een onzuivere huid kan er voor zorgen dat er onregelmatigheden zichtbaar zijn.

Een peeling zorgt voor een verfrissend effect, vermindert ontstekingen bij acne en is een methode om lichte huidverkleuringen te verminderen. Kleine rimpeltjes kunnen verdwijnen. Een peeling zorgt voor een versnelde huidvernieuwing door lichte schilfering, zonder dat je daar veel hinder van ondervindt.

Over de behandeling

Bij Laser & Zo wordt er behandeld met peelings van Dermaquest. Nadat de huid is ontvet met alcohol of een gezichtsreiniger brengt de huidtherapeut de peeling gel op de huid. U voelt een lichte tinteling en enige warmte ontstaan .Na 2-5 minuten wordt de peeling met water verwijderd. Daarna volgt indien nodig het reinigen van de huid.

Na afloop kan de huid wat roder zien en warmer aanvoelen. Meestal is dat na enige tijd al weer verdwenen. De huid dient verzorgd te worden met een hydraterende creme met UV bescherming factor 20 of hoger.

U dient 2 weken voorafgaand tot 2 weken na de behandeling direct zonlicht te mijden. Dit voorkomt bijwerkingen zoals toename of afname van de huidskleur in de vorm van pigmentvlekjes.

Het resultaat

Wij bieden verschillende peeling behandelingen aan zoals fruitzuur (middeldiep) of glycolzuur (diepe) peelings met als doel de dode huidcellen te verwijderen en overmatige talg op te lossen waardoor de huid egaler wordt. Ook geschikt om de huid te verfrissen! 

Vrijblijvend consult

Reserveer vrijblijvend een consult. We helpen je graag verder met een advies op maat.

Consult reserveren

Prijzen - Peelings
Enkele BehandelingPrijs
Fruitzuur peeling€74,-
Chemische peeling€94,-
Acne behandeling en microdermabrasie gelaat€ 80,00
Acne behandeling, fruitzuur peeling en microdermabrasie gelaat€ 90,00