Microblading

Microblading is dé nieuwe trend binnen permanente make-up. Nu vraag je je vast af, wat is microblading precies? microblading is een nieuwe techniek om semi-permanente make-up aan te brengen op de wenkbrauwen.

Hairstroke techniek

Het is een hairstroke techniek waarmee met semi-permanente make-up als ware wenkbrauwhaartjes worden gepigmenteerd. De haartjes worden aangebracht met behulp van ultra dunne naaltjes in een manuele pen. Hierdoor zijn de haartjes erg fijn, wat voor een natuurlijk effect zorgt. Door middel van de microblading techniek wordt pigment onder de huid aangebracht, in een glijdende en vegende beweging. Alle gepigmenteerde haartjes worden in de haargroei richting aangebracht. Microblading is geschikt voor alle huidtypes en zowel voor mannen als vrouwen. Volle wenkbrauwen zijn dé trend van nu en met deze nieuwe techniek liggen prachtige wenkbrauwen binnen hand bereik. Maak snel een afspraak of kom langs in de kliniek voor een gratis en vrijblijvend advies.

Microblading: €275,- inclusief intake, behandeling en 1 nabehandeling.

(Nabehandeling wordt bijgewerkt tussen de 6 en 12 weken, indien u langer wacht dan wordt er voor de nabehandeling een extra nabehandelingsprijs aangerekend. Er is 1 nabehandeling in de prijs inbegrepen, wanneer u deze niet neemt, kan er geen geld worden teruggevraagd.)

Extra nabehandeling: €75,- (Een extra nabehandeling wordt uitgevoerd binnen 6 tot 12 weken na de laatste afspraak die heeft plaats gevonden.)

Nabehandeling andere salon: Prijs op aanvraag.

Naverzorging Microblading:

  • Na de behandeling dient de huid 2 weken droog te blijven, dus geen water op de behandelde plaats
  • Gedurende 14 dagen geen zonnebank, geen sauna, niet zwemmen, geen make-up

Dag 1: Iedere 3 uur met een vochtig watje de wenkbrauwen afnemen. Daarna met nog een vochtig watje met een klein beetje vaseline de wenkbrauwen afnemen.

Dag 2 tot 7: 3 keer per dag met een vochtig watje de wenkbrauwen afnemen. Daarna met nog een vochtig watje met een klein beetje vaseline de wenkbrauwen afnemen.

Het is normaal dat u denkt dat het pigment helemaal weg is, nadat de korstjes eraf zijn (meestal tussen 6 en 14 dagen). In de 3e a 4e week kan de kleur weer zichtbaar worden maar nog niet op volle sterkte. De eerste paar dagen na de pigmentatie zullen de wenkbrauwen donkerder zijn, na het verdwijnen van de korstjes zal de kleur lichter zijn.

De nabehandeling

De semipermanente make-up wordt bijgewerkt tussen de 6 en 12 weken, indien u langer wacht zal een nabehandelingsprijs worden aangerekend. Er is 1 nabehandeling in de prijs inbegrepen, wanneer u deze niet neemt, kan er geen geld worden teruggevraagd.

Bereikbaarheid na de behandeling
Indien zich na de behandeling onverhoopt complicaties voordoen waar u vragen over heeft, dan kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. In spoedgevallen kunt u buiten openingstijden contact met ons opnemen op 036 7370313.

Vrijblijvend consult

Reserveer vrijblijvend een consult. We helpen je graag verder met een advies op maat.

Consult reserveren