Littekens verwijdering

Littekens kunnen door verschillende oorzaken ontstaan. Zo hebben veel mensen last van littekens door acne, maar kunnen de vervelende plekjes op de huid ook ontstaan door andere wondjes. Littekens zijn in de meeste gevallen niet pijnlijk, maar zien er wel ontsierend uit. Vind jij ook dat jouw littekens je aanzicht ontsieren? Dan kun je een behandeling voor littekens verwijdering ondergaan bij Laser & Zo.

De littekens verwijdering behandeling

Als je de littekens verwijdering behandeling van Laser & Zo ondergaat, worden er minuscule gaatjes in de huid gemaakt met een laser. Door deze kleine gaatjes kunnen er nieuwe cellen worden aangemaakt, die ervoor zorgen dat littekens minder diep worden en langzaam vervagen. Je hebt gemiddeld vier tot zes behandelingen nodig en na deze behandelingen hebben de nieuwe cellen bijna alle beschadigde cellen vervangen. Hierdoor zijn de littekens op de huid veel minder zichtbaar, wordt de huid soepeler en wordt de kleur van de huid weer normaler. Kortom: onderga je een behandeling om littekens te verwijderen, dan verdwijnen je littekens langzaam als sneeuw voor de zon. Het resultaat na de behandeling is in alle gevallen blijvend.

De laser die gebruikt wordt bij de littekens verwijdering behandeling van Laser & Zo, betreft de Harmony XL laser. Dit is een zeer geavanceerde laser met de nieuwste lasertechnieken die jouw littekens vrijwel pijnloos kan verwijderen. Het enige wat je voelt tijdens de behandeling met de laser, is het gevoel van kleine elastiekjes die tegen de huid schieten. Afgezien van dit gevoel, is de behandeling voor het verwijderen van littekens pijnloos.

Na de behandeling van Laser & Zo

Wij adviseren je om één maand voor de behandeling en één maand na de behandeling de huid niet direct bloot te stellen aan de zon. Ook wordt aanbevolen om te allen tijde een crème met beschermingsfactor 30 te gebruiken, zodat de huid goed beschermd wordt tegen de schadelijke UV-straling van de zon. De eerste weken na de behandeling is het extra belangrijk om de huid goed te beschermen tegen de zon, want in dit stadium is de behandelde huid extra gevoelig voor zonnestralen. Het koelen van de huid met koude kompressen of after-sun om de gevoeligheid te verminderen, mag altijd. Het gebruiken van crèmes met toevoegingen zoals parfum en zuren, wordt niet aangeraden.

Prijzen - Littekens Verwijdering Behandeling
BehandelingPrijs
Litteken klein (tot 10 cm)€ 125,00
Litteken klein (tot 10 cm) – pakket 3x€ 335,00
Litteken groot (tot 25 cm)€ 175,00
Litteken groot (tot 25 cm) – pakket 3x€ 480,00

Meer weten over deze behandeling?

Neem gerust contact met ons op. Ons team staat je graag te woord. Wij zijn van ma. t/m za. geopend vanaf 09:00 tot 21:00. Op mailtjes reageren we vrijwel altijd binnen 1 werkdag.