De litteken behandeling

Littekens kunnen door verschillende oorzaken ontstaan. Zo hebben veel mensen last van littekens door acne, maar kunnen de vervelende plekjes op de huid ook ontstaan door andere wondjes. Littekens zijn in de meeste gevallen niet pijnlijk, maar zien er wel ontsierend uit. Vind jij ook dat jouw littekens je aanzicht ontsieren? Dan kun je een behandeling voor littekens verwijdering ondergaan bij Laser & Zo.

De littekens verwijdering behandeling

Als je een litteken behandeling van Laser & Zo ondergaat, worden er minuscule gaatjes in de huid gemaakt met een laser. Door deze kleine gaatjes kunnen er nieuwe cellen worden aangemaakt, die ervoor zorgen dat littekens minder diep worden en langzaam vervagen. Je hebt gemiddeld twee tot drie behandelingen nodig. Daarna zijn de littekens op de huid minder zichtbaar, wordt de huid soepeler en wordt de kleur van de huid weer normaler. Het resultaat na de behandeling is in veel gevallend langdurig maar kan indien wenselijk herhaald worden.

De laser die gebruikt wordt bij de litteken behandelingen van Laser & Zo, betreft de Harmony XL laser.  Het is niet nodig om de huid van tevoren te verdoven. Tijdens de behandeling voel je warmte en ook alsof er elastiekjes tegen de huid geschoten worden. Tegen het einde van de behandeling wordt de huid warmer en voelt het als een zonverbranding. Die sensatie verdwijnt langzaam in de uren na de behandeling.

Na de behandeling van Laser & Zo

Wij adviseren je om één maand voor de behandeling en één maand na de behandeling de huid niet direct bloot te stellen aan de zon. Ook wordt aanbevolen om te allen tijde een crème met beschermingsfactor 30 te gebruiken, zodat de huid goed beschermd wordt tegen de schadelijke UV-straling van de zon. De eerste weken na de behandeling is het extra belangrijk om de huid goed te beschermen tegen de zon, want in dit stadium is de behandelde huid extra gevoelig voor zon blootstelling.

Prijzen - Littekens Verwijdering Behandeling
BehandelingPrijs
Litteken klein (tot 10 cm)€ 125,00
Litteken klein (tot 10 cm) – pakket 3x€ 335,00
Litteken groot (tot 25 cm)€ 175,00
Litteken groot (tot 25 cm) – pakket 3x€ 480,00

Meer weten over deze behandeling?

Neem gerust contact met ons op. Ons team staat je graag te woord. Wij zijn van ma. t/m za. geopend vanaf 09:00 tot 21:00. Op mailtjes reageren we vrijwel altijd binnen 1 werkdag.