Lip liner / Full lips

Heb je geen zin om iedere ochtend tijd aan je make-up te besteden, maar wil je er wel altijd goed uit zien? Wil je dat jouw make-up goed blijft zitten tijdens het zwemmen, het sporten en het bezoeken van de sauna? Wil je dat je make-up altijd op zijn plaats blijft zitten, ook als je de make-up niet hebt bijgewerkt? Dan is permanente make-up dé oplossing voor jou.

Permanente make-up: een korte introductie

Permanente make-up is make-up die definitief wordt aangebracht op de huid. Dit wordt gedaan met een zeer modern, geavanceerd en veilig apparaat, dat op de millimeter nauwkeurig werkt. En omdat het apparaat een natuurlijk resultaat geeft, ziet de make-up er niet te opvallend of overdreven uit.

Bij het aanbrengen van permanente make-up voorkomt Laser & Zo altijd dat het kleurpigment te diep in de huid wordt aangebracht. Door zaken als celvernieuwing, het afweersysteem van het lichaam en de invloed van UV-licht zal de pigmentatiekleur van de make-up langzaam vervagen. In de praktijk blijft de kleur van de permanente make-up drie tot vijf jaar zichtbaar. Heb je het juiste huidtype voor de permanente make-up, dan kan de make-up zelfs wel zeven tot tien jaar blijven zitten.

Permanente make-up en lip liner / full lips

Permanente make-up van Laser & Zo kan in diverse vormen worden aangeboden. Wil je altijd volle lippen hebben zonder regelmatig make-up aan te moeten brengen, dan kun je de permanente make-up voor full lips aan laten brengen door de specialisten van Laser & Zo. In dit geval wordt er een permanente lip liner aangebracht, die ervoor zorgt dat de lippen er voller uit zien. De lip liner blijft gemiddeld drie tot vijf jaar zitten, maar bij sommige huidtypen kan de lip liner ook zeven tot tien jaar blijven zitten. Is de lip liner eenmaal aangebracht, dan heb je altijd volle lippen en hoef je je nooit meer zorgen te maken over de uitstraling van jouw lippen.

Prijzen - Permanente Make-Up
[table “28” not found /]

Meer weten over deze behandeling?

Neem gerust contact met ons op. Ons team staat je graag te woord. Wij zijn van ma. t/m za. geopend vanaf 09:00 tot 21:00. Op mailtjes reageren we vrijwel altijd binnen 1 werkdag.