Laser 360

De Laser 360 behandeling is een geavanceerde behandeling die 60 dagen duurt en voor een complete en drastische huidvernieuwing zorgt. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van geavanceerde lasers, die ervoor zorgen dat de huid er vele malen jonger uit ziet, de structuur van de huid beter wordt en de teint van de huid egaler en stralender oogt. Door een Laser 360 behandeling te ondergaan, kan een uitgebreide facelift voor lange tijd of zelfs volledig achterwege blijven.

De Laser 360 behandeling bestaat uit drie technologieën. Eventueel kunnen er aanvullende behandelingen voor andere huidproblemen uitgevoerd worden, zodat het resultaat van de Laser 360 behandeling nog beter is. De drie technologieën van de Laser 360 behandeling, worden hieronder beschreven.

Huidverjonging door huidvernieuwing

De Laser 360 behandeling stimuleert de aanmaak van nieuw collageen, waardoor de teint en de structuur van de huid beter worden en fijne gezichtslijntjes zullen vervagen. Tijdens de behandeling worden duizenden kleine perforaties in de huid aangebracht met een geavanceerd laser. De huid om de kleine perforaties heen, wordt volledig intact gelaten. Door kleine gaatjes in de huid te maken, wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd. En omdat collageen zorgt voor een jongere, strakkere en meer veerkrachtige huid, zorgt de Laser 360 behandeling voor een snelle en effectieve huidvernieuwing.

Huidverstrakking

De Laser 360 behandeling verstevigt verslapte huid door middel van nabij infrarood licht. Door nabij infrarood licht te gebruiken tijdens de behandeling, wordt er een diepte-warming in de lederhuid gecreëerd. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd en wordt verstrakking van de huid in gang gezet.

Pigmentvlekken en couperose

De Laser 360 behandeling biedt ook mogelijkheden voor de verwijdering van pigmentvlekken en couperose, ofwel oppervlakkig liggende (rode) vaatjes in de huid. Oppervlakkige pigmentvlekken verdwijnen, de structuur van de kleur van de huid verbetert en de kleine rode vaatjes in de huid worden minder zichtbaar.

Door de drie technologieën met elkaar te combineren, zal de huid er frisser, gladder en jonger uit zien. Alle behandelingen met Laser 360 zijn volledig veilig, comfortabel en effectief zonder injectief of chirurgische ingrepen. Eventuele roodheid van de huid door de Laser 360 behandeling, verdwijnt binnen 48 uur na de behandeling met de geavanceerde laser.

Prijzen - Laser 360
BehandelingPrijs
Volledige gelaat
• 3 x Clearlift (Lunchtime Facelift)
• 3 x IPL (Couperose en pigment)
• 2 x Pixel Perfect Huidverjonging
€ 998,00

Meer weten over deze behandeling?

Neem gerust contact met ons op. Ons team staat je graag te woord. Op mailtjes reageren we vrijwel altijd binnen 1 werkdag.