Eyeliner

Wie er altijd goed uit wil zien en geen tijd of zin heeft om lang voor de spiegel te staan, kan permanente make-up nemen. Permanente make-up is make-up die eenmalig wordt aangebracht en vervolgens voor enkele jaren blijft zitten. Breng je permanente make-up aan, dan zie je er altijd goed uit zonder dat je lang voor de spiegel hoeft te gaan voor je de deur uit gaat.

Laser & Zo biedt verschillende vormen van permanente make-up aan. Zo kun je permanente lip-liner aan laten brengen om ervoor te zorgen dat je lippen er altijd vol uit zien, maar is het ook mogelijk om permanente eyeliner aan te brengen. Onderga je de permanente make-up behandeling voor het aanbrengen van eyeliner bij Laser & Zo, dan zien je ogen er altijd groot, opvallend en stralend uit en hoef je niet meer in de weer met een eyeliner of oogpotlood.

Het aanbrengen van permanente make-up

Bij het aanbrengen van permanente make-up in de vorm van eyeliner, wordt er plantaardige inkt in de huid gepigmenteerd. Het pigmentatieproces vindt plaats in de bovenste huidlaag, waardoor de behandeling snel, gemakkelijk en vrijwel zonder pijnklachten plaats kan vinden. De plantaardige inkt die in de bovenste huidlaag wordt gepigmenteerd, vervaagt na enkele jaren. Dit komt door de eigen celdeling van de huid, die ervoor zorgt dat oude cellen vervangen worden door nieuwe cellen en de gepigmenteerde cellen verdwijnen.

Het resultaat van permanente make-up

Hoe lang de permanente make-up van Laser & Zo blijft zitten, is afhankelijk van de leeftijd en huidskleur van de persoon die de behandeling ondergaat. Voor optimaal resultaat kan de permanente make-up behandeling twee tot vier keer herhaald worden met tussenpozen van twee weken. Onderga je meerdere behandelingen, dan kan de permanente eyeliner enkele jaren blijven zitten.

De permanente make-up behandeling van Laser & Zo is uitermate geschikt brildragers, sporters en mensen die niet te veel tijd willen of kunnen besteden aan de make-up en er toch altijd goed uit willen zien.

Prijzen - Permanente Make-Up
[table “28” not found /]

Meer weten over deze behandeling?

Neem gerust contact met ons op. Ons team staat je graag te woord. Wij zijn van ma. t/m za. geopend vanaf 09:00 tot 21:00. Op mailtjes reageren we vrijwel altijd binnen 1 werkdag.