Couperose / Rosacea

Couperose zijn uitgezette, verwijde adertjes die in het gezicht zitten. De adertjes komen voornamelijk op de wangen en de neus voor en geven de wangen en neus een rode gloed. Couperose is een erfelijk huidprobleem dat veel voorkomt en waar veel mensen zich aan storen. Dit komt niet alleen omdat couperose er ontsierend uit ziet, maar ook omdat het huidprobleem soms een onaangenaam gevoel geeft.

De couperose behandeling

Heb jij last van couperose en wil je dit graag laten behandelen? Kom dan voor een intake langs bij Laser & Zo.

Middels de IPL-methode worden de verwijde bloedvaatjes behandeld, zodat deze worden beschadigd en de rode kleur van het gelaat vermindert. De omliggende weefsels en de huid blijven onbeschadigd, dus aan de rest van het gezicht zie je niet dat er een laserbehandeling heeft plaatsgevonden.

Het kan zijn dat je meerdere behandelingen nodig hebt om het gewenste resultaat te bereiken.

Bij de couperose behandeling van Laser & Zo wordt er gebruik gemaakt van de Harmony XL laser. De Harmony XL is een kwalitatief hoogwaardige laser met de nieuwste lasertechniek, voor het beste resultaat na de behandeling.

Prijzen - Couperose / Rosacea
BehandelingPrijs
Wangen€ 140,00
Neus€ 95,00
Kin€ 65,00
Gelaat€ 199,00
Decollet造199,00
Spider naevi (spinnenkopje)vanaf € 36,00

Het resultaat van de behandeling

Direct na de behandeling kan je huid rood zijn of geïrriteerd aanvoelen. Ook kunnen de behandelde vaatjes in het begin donkerder zijn dan voor de behandeling. Is dit bij jou ook het geval, dan hoef je je geen zorgen te maken. Als de vaatjes donkerder zijn dan voorheen, betekent dit dat de vaatjes door de behandeling beschadigd zijn en dat de vaatjes goed reageren op de behandeling. De donkere vaatjes zullen snel verdwijnen en plaats maken voor een prachtige en egale huid.

Meer weten over deze behandeling?

Neem gerust contact met ons op. Ons team staat je graag te woord. Op mailtjes reageren we vrijwel altijd binnen 1 werkdag.