Couperose / Rosacea

Couperose zijn uitgezette, verwijde adertjes die in het gezicht zitten. De adertjes komen voornamelijk op de wangen en de neus voor en geven de wangen en neus een rode gloed. Couperose is een erfelijk huidprobleem dat veel voorkomt en waar veel mensen zich aan storen. Dit komt niet alleen omdat couperose er ontsierend uit ziet, maar ook omdat het huidprobleem soms een onaangenaam gevoel geeft.

De couperose behandeling

Heb jij last van couperose en wil je deze huidaandoening helemaal laten verdwijnen? Dan kun je een couperose behandeling ondergaan bij Laser & Zo. Met een sterke laser worden de verwijde bloedvaatjes behandeld, zodat deze worden beschadigd en de rode kleur van het gelaat verdwijnt. De omliggende weefsels en de huid blijven onbeschadigd, dus aan de rest van het gezicht zie je niet dat er een laserbehandeling heeft plaatsgevonden.

In de meeste gevallen moet je twee behandelingen ondergaan om de couperose helemaal te laten verdwijnen. Is er sprake van een grote hoeveelheid couperose, dan is het soms nodig om meerdere sessies te ondergaan om de couperose helemaal te laten verdwijnen.

Bij de couperose behandeling van Laser & Zo wordt er gebruik gemaakt van de Harmony XL laser. De Harmony XL is een kwalitatief hoogwaardige laser met de nieuwste lasertechniek, voor het beste resultaat na de behandeling.

Prijzen - Couperose / Rosacea
BehandelingPrijs
Wangen€ 140,00
Neus€ 95,00
Kin€ 65,00
Gelaat€ 199,00
Decollet造199,00
Spider naevi (spinnenkopje)vanaf € 36,00

Het resultaat van de behandeling

De vaatjes die door Laser & Zo behandeld worden met een laser, blijven voor altijd weg. Houd er echter wel rekening mee dat de erfelijke aanleg blijft bestaan, wat betekent dat er in de toekomst nieuwe verwijde vaatjes kunnen ontstaan. Om ervoor te zorgen dat deze vaatjes minder worden, kun je een crème met een goede zonnefactor (30 of meer) op het gezicht smeren.

Direct na de behandeling kan je huid rood zijn of geïrriteerd aanvoelen. Ook kunnen de behandelde vaatjes in het begin donkerder zijn dan voor de behandeling. Is dit bij jou ook het geval, dan hoef je je geen zorgen te maken. Als de vaatjes donkerder zijn dan voorheen, betekent dit dat de vaatjes door de behandeling beschadigd zijn en dat de vaatjes goed reageren op de behandeling. De donkere vaatjes zullen snel verdwijnen en plaats maken voor een prachtige en egale huid.

Meer weten over deze behandeling?

Neem gerust contact met ons op. Ons team staat je graag te woord. Wij zijn van ma. t/m za. geopend vanaf 09:00 tot 21:00. Op mailtjes reageren we vrijwel altijd binnen 1 werkdag.