Wimperextensions

Door mascara aan te brengen, kun je jouw wimpers iets verlengen en op deze manier iets meer op laten vallen. Toch is de verlenging van je wimpers met mascara minimaal, want met deze make-up kun je helaas geen wonderen verrichten. Breng jij iedere dag trouw mascara aan op je wimpers, maar ben je nog steeds niet tevreden over de lengte van jouw wimperharen? Dan kun je jouw wimpers verlengen en meer laten opvallen met wimperextensions.

Wat zijn wimperextensions?

Wimperextensions zijn kunsthaartjes die op jouw eigen wimpers worden geplaatst. Door wimperextensions op je wimpers aan te laten brengen, worden jouw wimpers langer zonder er onnatuurlijk uit te zien. Heb je wimperextensions laten zetten, dan hoef je geen mascara meer te gebruiken om jouw ogen te laten stralen.

Wimperextensions zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, lengtes en krullen. Door samen met een expert de juiste extensions voor jouw wimpers te kiezen, profiteer je van het beste resultaat zonder dat jouw wimpers onnatuurlijk ogen.

One by one wimperextensions

Laser & Zo werkt met one by one wimperextensions. Deze extensions worden één voor één op je wimpers geplaatst, voor het mooiste en meest natuurlijke resultaat. De behandeling duurt even, maar na de one by one wimperextensions behandeling ga je wel met prachtige wimpers naar huis. Ook goed om te weten: het plaatsen van de one by one wimperextensions is geheel pijnloos.

Een afspraak maken? Neem contact op

Wil jij dat jouw ogen altijd stralen, zelfs als je geen mascara gebruikt? Dan laat je one by one wimperextensions aanbrengen door Laser & Zo. Na het aanbrengen van deze extensions, heb je geen make-up meer nodig om jouw ogen lekker op te laten vallen.

Wil je een afspraak maken voor het aanbrengen van wimperextensions door Laser & Zo? Neem dan contact met ons op. Wil je meer weten over deze behandeling, voor je een afspraak maakt? Dan kun je ook contact met ons opnemen. Wij beantwoorden jouw vragen graag.

Vrijblijvend consult

Reserveer vrijblijvend een consult. We helpen je graag verder met een advies op maat.

Consult reserveren