Tattoo weglaseren Almere

De meeste mensen zijn dolgelukkig met hun tatoeage, maar dit kan helaas niet iedereen zeggen. Heb jij een tattoo waar je eigenlijk niet meer zo blij mee bent, bijvoorbeeld omdat de tatoeage te opvallend is, niet mooi gezet is of door omstandigheden niet meer bij jou past? Dan hoef je niet voor altijd met jouw tatoeage rond te blijven lopen, maar kun je ook kiezen voor een behandeling voor tattoo weglaseren in Almere van Laser & Zo.

Tattoo weglaseren: zo werkt het

Een tatoeage bestaat uit een grote hoeveelheid inktdeeltjes. Deze inktdeeltjes zitten ingekapseld in de huid en blijven hierdoor voor altijd op dezelfde plek staan. Onderga je een behandeling met een geavanceerde laser, dan worden er intense lichtflitsen op de inktdeeltjes van de tatoeage afgevuurd. De inktdeeltjes nemen het licht van de lichtflits op en de kapsels van de huid worden opengebroken.

Als direct gevolg hiervan, vallen de inktdeeltjes uit elkaar in kleine deeltjes en wordt de inkt door het afweersysteem van het lichaam opgeruimd. Dit betekent dat de tatoeage langzaam verdwijnt, simpelweg door een fractie van een seconde licht op de inkt van de tatoeage af te vuren.

Een groot voordeel van tattoo weglaseren bij Laser & Zo in Almere, is het feit dat deze behandeling vrijwel pijnloos is. Je voelt een klein schokje als de lichtflits op de huid komt en de kapsels van de huid opengebroken worden, maar verder doet tattoo weglaseren helemaal geen pijn.

Het resultaat

Het resultaat van je tattoo weglaseren is dat je de tatoeage niet meer ziet. Je hebt enkele behandelingen nodig om dit resultaat te krijgen, maar het eindresultaat is wel blijvend. Dit betekent dat de tatoeage niet meer terug kan komen na de behandeling van Laser & Zo: zelfs niet in verbleekte en minder duidelijke vorm.

Heb je de laserbehandeling van Laser & Zo in Almere ondergaan, dan ben je voor altijd van jouw tatoeage verlost en kun je zonder enige zorgen weer jouw favoriete kledingstukken dragen en je lichaam laten zien aan de buitenwereld.

Vrijblijvend consult

Reserveer vrijblijvend een consult. We helpen je graag verder met een advies op maat.

Consult reserveren

Tattoo verwijderen
AfmetingEnkele behandeling
1 cm² tot 2 cm²€ 50,-
3 cm² tot 4 cm²€ 65,-
5 cm² tot 10 cm²€ 75,-
11 cm² tot 20 cm²€ 90,-
21 cm² tot 25 cm²€ 100,-
26 cm² tot 30 cm²€ 110,-
31 cm² tot 40 cm²€ 120,-
41 cm² tot 60 cm²€ 135,-
61 cm² tot 80 cm²€ 150,-
81 cm² tot 100 cm²€ 170,-
101 cm² tot 150 cm²€ 195,-
151 cm² tot 200 cm²€ 220,-
201 cm² tot 400 cm²€ 250,-