Permanente make-up

Natuurlijk wil je er altijd stralend uit zien. De meeste vrouwen maken zich het liefst iedere dag op tot ze tevreden zijn met het eindresultaat, maar het aanbrengen van make-up kost helaas wel veel tijd en geld. Heb je geen tijd of zin om iedere ochtend een half uur voor de spiegel te staan of vind je het zonde om zo veel geld uit te moeten geven aan de beste make-up? Dan kun je er ook voor kiezen om permanente make-up aan te laten brengen.

Wenkbrauwen

De plantaardige inkt zorgt voor pigmentatie van de huid, waardoor de wenkbrauwen gekleurd worden.

Lip liner / Full lips

Heb je geen zin om iedere ochtend tijd aan je make-up te besteden, maar wil je er wel altijd goed uit zien?

Eyeliner

Wie er altijd goed uit wil zien en geen tijd of zin heeft om lang voor de spiegel te staan, kan permanente make-up nemen.

Scalppigmentatie

Scalppigmentatie is de nieuwste innovatieve PMU (permanente make-up) techniek.

Prijzen - permanente make-up
BehandelingPrijs
Wenkbrauwen€ 275,00
Lipliner€ 275,00
Full lips€ 300,00
Eyeliner boven of onder€ 175,00
Eyeliner boven en onder€ 300,00
Opvullen bestaande permanente make-up na 6 maanden€ 150,00
Nabehandeling binnen 6 maanden€ 75,00
prijzen zijn inclusief 1 nabehandeling
Sproetjes Zone (neus/wangen) € 195,00
Beauty spot (moedervlek) € 50,00

Permanente make-up

Steeds meer vrouwen laten hun make-up producten links liggen en kiezen ervoor om permanente make-up aan te laten brengen door ons. Dit is niet voor niets, want het aan laten brengen van permanente make-up brengt diverse voordelen met zich mee.

Ten eerste bespaart het aanbrengen van permanente make-up je veel tijd. Dit betekent dat je langer kunt blijven liggen in de ochtend of wat rustiger kan ontbijten. Daarnaast kan je make-up niet vervagen of uitlopen, waardoor je er altijd geweldig uit ziet. Zelfs tijdens het sporten, tijdens het zwemmen en na het fietsen in de regen zie je er geweldig uit als je permanente make-up op hebt. Hierdoor voel je je beter en zit je lekkerder in je vel.

Tot slot bespaart permanente make-up je veel geld op de lange termijn. Dit komt omdat je bepaalde make-up producten niet meer aan hoeft te schaffen en de make-up vele jaren blijft zitten. Je investeert eenmalig in permanente make-up en hoeft jaren geen make-up meer aan te schaffen.

De behandelingen

Wij bieden diverse behandelingen aan voor het aanbrengen van permanente make-up. De behandelingen die je bij ons kunt ondergaan om er altijd stralend uit te zien, zijn de volgende:

Bij elke behandeling permanente make-up zit inbegrepen: een intake gesprek, behandeling en 1 nabehandeling.

Boek een gratis consult

Boek een gratis consult in met een van onze specialisten en ontdek hoe wij jou kunnen helpen met onze behandelingen.