Littekens verwijderen Almere

Als de huid beschadigd raakt, kunnen er littekens ontstaan. Veel mensen hebben last van kleine littekens door huidproblemen als acne, maar littekens kunnen ook ontstaan door andere wondjes. Hoe groter de wond en hoe groter de beschadiging van de huid, des te groter het litteken in kwestie is en des te langer het litteken zichtbaar blijft.

Littekens doen geen pijn, maar de opvallende plekjes op de huid zien er wel ontsierend uit. Heb je een litteken op een opvallende plek, dan kan dit erg vervelend zijn door de ontsierende werking van deze plekjes op de huid. Wil jij de ontsierende werking van littekens verminderen, zodat je je zelfverzekerder voelt? Dan kun je een behandeling voor littekens verwijderen Almere ondergaan bij Laser&Zo.

De behandeling van Laser&Zo

De behandeling voor littekens verwijderen Almere van Laser&Zo is een complete, effectieve en vrijwel pijnloze behandeling om ontsierende littekens op de huid te vervagen. Door middel van een veilige en betrouwbare laser, worden er minuscule gaatjes in de huid gemaakt. Door kleine gaatjes in de huid te maken, worden er nieuwe cellen aangemaakt. Deze nieuwe cellen zogen ervoor dat littekens minder diep worden en zelfs langzaam vervagen, zodat het litteken na verloop van tijd niet meer zichtbaar is.

De behandeling voor littekens verwijderen Almere is nagenoeg pijnloos. Het enige wat je voelt tijdens de laserbehandeling, is het gevoel dat kleine elastiekjes tegen je huid schieten. Dit is misschien geen prettig gevoel, maar de behandeling is zeker niet pijnlijk te voelen.

Het resultaat van littekens verwijderen

Heb je vier tot zes behandelingen voor littekens verwijderen Almere gehad, dan zijn de oude cellen bijna allemaal vervangen door nieuwe cellen. Dit betekent dat de littekens minder zichtbaar zijn, maar ook dat de huid soepeler is en de normale kleur van de huid weer terugkomt. Het resultaat van de behandeling voor littekens verwijderen Almere is in alle gevallen blijvend. Dit betekent dat de littekens niet meer terug komen en je voor altijd van deze ontsierende plekjes op de huid af bent.