Lippen

De lippen vormen bij de meeste mensen het meest aansprekende en opvallende deel van het gezicht. Omdat de lippen zo opvallen in het gezicht, wordt er veel waarde gehecht aan de vorm van de lippen. Helaas kunnen de lippen vorm en volume verliezen door het natuurlijke verouderingsproces van de huid. De lippen worden dunner, gaan iets zakken en krijgen een andere vorm. Dit heeft invloed op de uitstraling van je hele gezicht. Wil je hier iets aan doen? Dan kun je jouw lippen op laten vullen met fillers.

De natuurlijke vorm van de lippen terug

Zeker als je vele jaren erg tevreden bent geweest over de vorm en het volume van je lippen, is het vervelend als je lippen door het verouderen van de huid wat meer gaan hangen. Door je lippen te laten behandelen met fillers, heb je jouw jonge en frisse uitstraling weer terug.

Een jongere uitstraling met lipfillers

De fillers die wij gebruiken, bestaan voornamelijk uit hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof die ervoor zorgt dat de huid wat meer volume en veerkracht krijgt. Door de fillers te injecteren met een kleine naald, krijgen de lippen meer volume. Hierdoor krijgen de dunnere lippen niet alleen de oorspronkelijke vorm, maar veranderen bovendien de contouren van de liplijn. Het resultaat van de behandeling met fillers in de lippen is direct zichtbaar.

Neem contact met ons op

Wil jij het volume en de vorm van je lippen verbeteren? Maak dan een afspraak voor een behandeling met fillers in onze professionele kliniek. Wil je meer weten over de behandeling met lipfillers voor je een afspraak maakt in onze kliniek? Neem dan gerust contact met ons op, want wij beantwoorden jouw vragen over deze behandeling graag.

Vrijblijvend consult

Reserveer vrijblijvend een consult. We helpen je graag verder met een advies op maat.

Consult reserveren