Laserbehandelingen

Wij zijn in het bezit van diverse innovatieve lasers. Deze lasers worden ingezet tijdens diverse laserbehandelingen, die stuk voor stuk uitgevoerd worden om jouw uitstraling te verbeteren. Voel je je om wat voor reden dan ook onzeker over jouw uiterlijke verschijning, dan kun je een laserbehandeling ondergaan om jouw specifieke lichamelijke probleem te verhelpen.

Pijnloos ontharen

Zoek je een definitieve oplossing om van haartjes af te komen, dan kun je deze veilige behandeling ondergaan.

Laser 360

De Laser 360 behandeling is een behandeling die voor een complete en drastische huidvernieuwing zorgt.

Tatoeageverwijdering

Laser & zo maakt het mogelijk om tatoeages effectief en praktisch pijnloos te verwijderen.

Pixel perfect

De Pixel Perfect behandeling is een licht- en lasertherapie die voor huidvernieuwing en huidverbetering zorgt.

Lunchtime Facelift

De Lunchtime Facelift is een anti-aging behandeling voor de huid die ervoor zorgt dat je huidleeftijd wordt teruggedraaid.

Effectieve laserbehandelingen

Wij bieden diverse laserbehandelingen aan. Iedere laserbehandeling van ons heeft een ander doel, zoals het vernieuwen van de huid, het verwijderen van een tattoo of het ontharen van de huid. De innovatieve en effectieve laserbehandelingen die je bij ons kunt ondergaan, zijn de volgende:

Kortom: je kunt bij ons terecht voor het ontharen van bepaalde lichaamsdelen, maar ook voor het vernieuwen, verbeteren en/of verjongen van de huid en het verwijderen van tatoeages.

De Soprano XL laser

Wij maken enkel gebruik van de beste apparatuur en hulpmiddelen bij het uitvoeren van laserbehandelingen. Welke behandeling je ook ondergaat, je weet bij Laser & Zo zeker dat je behandeld wordt met de beste lasers op de markt.

De lasers van ons zijn niet alleen nieuw en innovatief, maar ook op diverse manieren getest. Door de vele tests die er met de apparaten uitgevoerd zijn voor deze op de markt zijn verschenen, zijn de werking en de gevolgen van de lasers helemaal in kaart gebracht.

Op deze manier wordt de laser altijd op de juiste manier gebruikt, maar kan een behandeling ook nooit voor verrassende gevolgen zorgen. Daar komt nog bij dat de specialisten van ons allemaal getraind zijn om de lasers op de juiste manier te gebruiken, voor het beste resultaat.

Boek een gratis consult

Boek een gratis consult in met een van onze specialisten en ontdek hoe wij jou kunnen helpen met onze behandelingen.