Laser ontharen in Almere

Wil jij definitief van de ontsierende haartjes op je lichaam af? Dan kun je een laserbehandeling van Laser & Zo ondergaan in Almere. Laser & Zo biedt een veilige, effectieve en comfortabele behandeling aan voor het definitief verwijderen van haartjes op diverse plekken van je lichaam. Denk hierbij aan de oksels, maar ook aan de benen of aan het gezicht. Zoek je een definitieve en pijnloze oplossing om van je haartjes af te komen, dan kun je de veilige behandeling bij Laser & Zo in Almere ondergaan.

Laser ontharen in Almere met de Soprano ICE

Bij de behandeling voor definitief ontharen in Almere wordt er gebruik gemaakt van de Soprano ICE. De Soprano ICE is een laser die geschikt is voor alle huidtypen en die het mogelijk maakt om haartjes op diverse plekken van het lichaam voor eens en voor altijd te verwijderen. Het betreft de opvolger van de Soprano XL: een laser die al in 2006 geïntroduceerd werd en vele mensen heeft geholpen met het definitief ontharen van het lichaam. Omdat de Soprano ICE op diverse vlakken verbeterd is, is deze laser nog beter dan zijn voorganger.

Een groot voordeel van de Soprano ICE voor laser ontharen, is het feit dat de laser tevens geschikt is voor de donkere huid. Veel andere lasers kunnen de haren op de donkere huid niet goed verwijderen, maar deze laser is hier wel geschikt voor. Dit komt omdat de laser de haarzakjes geleidelijk opwarmt, in tegenstelling tot lasers die grote hoeveelheden energie in de huid brengen en hierdoor niet geschikt zijn voor een huid met een donkere tint.

Het resultaat

Heb je een laserbehandeling bij Laser & Zo ondergaan in Almere, dan groeien de haartjes op het betreffende lichaamsdeel niet meer terug. In het begin zal de haargroei enkel verminderen, maar na verloop van tijd komen er geen haartjes meer terug op de behandelde lichaamsdelen. Dit betekent dat je je na laser ontharen nooit meer hoeft te schermen, hoeft te epileren of een schoonheidsbehandeling moet ondergaan voor het harsen of waxen van het lichaam.

Vrijblijvend consult

Reserveer vrijblijvend een consult. We helpen je graag verder met een advies op maat.

Consult reserveren

Definitief pijnloos ontharen - Dames
LichaamsdeelBehandeling
Oksels€20,-
Bakkebaard€41,-
Bovenlip€41,-
Gehele gelaat€105,-
Hals€58,-
Nek€58,-
Tepels rondom€39,-
Kin€41,-
Bikinilijn – klein€70,-
Bikinilijn – groot€96,-
Billen€97,-
Bilnaad of Navelstreep€39,-
Buik€69,-
Gehele benen€249,-
Onder- of Bovenbenen€149,-
Gehele armen€139,-
Onderarmen€99,-
Onderrug€69,-
Extra scheren€10,-

Een pakket bestaat uit 6 behandelingen.

Definitief pijnloos ontharen - Heren
LichaamsdeelBehandeling
Bakkebaarden€45,-
Bovenlip€45,-
Gehele gelaat€109,-
Hals€55,-
Nek€65,-
Wangen€45,-
Bovenbenen€159,-
Buik€129,-
Gehele armen€150,-
Gehele benen€285,-
Oksels€20,-
Onderrug€99,-
Onderarmen€109,-
Onderbenen€145,-
Rug€169,-
Schouders€109,-
Buik + Bortskas€229,-
Rug + Schouders€229,-
Baard€99,-
Extra scheren€10,-

Een pakket bestaat uit 6 behandelingen.