Kraaienpootjes

Kraaienpootjes zijn de rimpels die je naast de ogen ziet. Het zijn typische mimiekrimpels, die ontstaan door veel lachen en/of het veelvuldig knijpen met de ogen. Veel mensen vinden kraaienpootjes charmant of in ieder geval niet storend, maar kraaienpootjes kunnen je uitstraling ook negatief beïnvloeden. Zeker als de rimpels dieper worden, zie je er namelijk wat ouder uit door deze rimpels. Om hier verandering in te brengen, kun je een botox behandeling ondergaan in onze kliniek.

Het ontstaan van kraaienpootjes

Kraaienpootjes zijn spier gerelateerde rimpels, ofwel lijntjes die ontstaan door het veelvuldig gebruik van bepaalde spieren. Je kunt kraaienpootjes krijgen als je veel lacht, maar ook als je veel met de ogen knijpt door bijvoorbeeld langdurig achter een beeldscherm werken. Uiteindelijk krijgt bijna iedereen te maken met kraaienpootjes, maar sommige mensen hebben hier meer last van dan anderen. Dit kan komen omdat zij de spieren in dit deel van het gezicht meer gebruiken, maar ook door aanleg voor het ontwikkelen van rimpels.

Kraaienpootjes laten verdwijnen

Wil jij de kraaienpootjes bij je ogen laten verdwijnen? Dan kun je deze rimpels laten behandelen. Door een botox behandeling te ondergaan, verdwijnen de rimpels volledig en zie je er jonger uit. Het is een veilige en toegankelijke behandeling, die er direct voor zorgt dat je er jonger uit ziet en je beter voelt over jezelf.

Je hoeft je geen zorgen te maken dat je gezicht een onnatuurlijke uitstraling krijgt na onze botox behandeling. Botox maakt de huid namelijk gladder en zachter, maar zorgt nooit voor een onnatuurlijke en te strakke uitstraling.

Meer weten? Neem contact met ons op

Heb jij vragen over onze kraaienpootjes behandeling en wil je deze vragen laten beantwoorden voor je een afspraak maakt in onze kliniek? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen jouw vragen uiteraard telefonisch beantwoorden, maar je bent ook altijd welkom in onze kliniek om al jouw vragen over de kraaienpootjes behandeling te laten beantwoorden.

Vrijblijvend consult

Reserveer vrijblijvend een consult. We helpen je graag verder met een advies op maat.

Consult reserveren