Hyperhidrose

Hyperhidrose betekend overmatig zweten. Zweten is een van de belangrijkste manieren waarop het lichaam warmte kwijtraakt. Mensen met hyperhidrose zweten echter veel meer dan nodig is om hun lichaamstemperatuur constant te houden.

Hyperhidrose wordt veroorzaakt door een bepaald type zweetklier welke overactief is. Deze klieren worden nagenoeg overal in de huid aangetroffen maar komen in hogere concentratie voor in de huid van de handpalmen, voetzolen en oksels. Door dit overmatig zweten kunnen normale alledaagse activiteiten worden bemoeilijkt en kunnen vervelende situaties ontstaan op het werk of bij sociale gelegenheden.

Bij Laser & Zo kunt u met botox behandeld worden voor overmatig transpireren. Botox is een zeer zuiver afgeleid product van eiwit, botulinetoxine A dat wordt verkregen uit de bacterie clostridium botulinum. Wanneer lage doseringen botox in de huid worden geïnjecteerd wordt de werking/overdracht van de zenuw naar de spier/klier geblokkeerd en de rimpel of het overmatig zweten verdwijnt.

Prijzen - Botox
Behandeling Prijs
1 zone / regio € 125,00
2 zones / regio € 220,00
3 zones / regio € 300,00
Mini-botox € 100,00
Hyperhidrosis € 395.00
Prijzen - Fillers
Behandeling Prijs
Belotero 1 ml € 350,00
Radiesse 1 ml € 450,00
Radiesse 2 ml € 700,00
Avichi 1 ml € 350,00

 

Meer weten over deze behandeling?

Neem gerust contact met ons op. Ons team staat je graag te woord. Wij zijn van ma. t/m za. geopend vanaf 09:00 tot 21:00. Op mailtjes reageren we vrijwel altijd binnen 1 werkdag.

Een touch-up is bij Laser & Zo, tot maximaal 2 weken na de behandeling, bij de prijs inbegrepen. Na deze periode hanteren wij weer de normale prijs voor een behandeling.