Ma – Vr: 09:00 t/m 21:00

Kliniek in Almere voor medisch cosmetische behandelingen zoals fillers, laser ontharen en huidtherapie

Boek een gratis consult

Vul het onderstaande formulier in en krijg binnen 48 uur een gratis specialistisch consult zodat je precies weet waar je aan toe bent.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door je informatie in te dienen, ga je ermee akkoord deze naar Laser & Zo te sturen, die deze zal verwerken en gebruiken volgens hun privacyverklaring.

Video afspelen

Jouw voordelen

Gratis consult

Op basis van de behandeling die je kiest of het (huid)probleem dat je hebt, zullen wij een advies op maat geven. Het doel is om jouw gewenste resultaat te behalen.

In onze kliniek werken professionals met veelal meer dan 20 jaar klinische ervaring. Onze professionals kunnen je niet alleen helpen door verschillende cosmetische behandelingen uit te voeren, maar geven je ook persoonlijk advies over de behandelingen die er worden aangeboden.

“Hier wordt rustig de tijd genomen om te kijken en te bespreken naar de diverse mogelijkheden. Aan de hand van informatie boekjes/tekeningen werd er uitgelegd waar de spieren e.d. lopen en wat er gedaan zou kunnen worden. Dit ervaar ik als prettig. Ik word hier bij ‘Lazer&Zo’ zeer professioneel behandeld. Top!”

Miriam

© Medisch Cosmetische Kliniek Laser & Zo Almere