Botox behandeling in Almere

Ouder worden is onvermijdelijk, volume in het gelaat, door verlies van collageen is meestal een feit. Daarbij verliest de huid na je 30ste levensjaar een belangrijke mate van elasticiteit wat zichtbaar wordt als fijne lijntjes rondom de ogen (kraaienpootjes), rimpels op het voorhoofd en rimpels tussen de wenkbrauwen (fronsrimpel).

De behandeling van deze rimpels gebeurt bij laser en zo door middel van botox (Bocouture). Na een behandeling met botox bij laser en zo bent u in het behandelde gebied voor ongeveer 5 maanden vrij van rimpels in het gelaat.

Verder wordt botox gebruikt tegen overmatig transpireren (hyperhidrosis) en voor de behandeling van sommige migraine.

Volume verlies in het gelaat kan bij laser en zo eenvoudig worden verholpen door een behandeling met diverse soorten fillers te ondergaan. Al onze fillers zijn FDA goedgekeurd en worden al jaren gebruikt om het verlies van collageen te herstellen. De grove zichtbare volumetekorten worden door onze hyaluron fillers in de gewenste gebieden teruggebracht met enkele, niet al te pijnlijke, injecties.

Daarbij kunnen fillers gebruikt worden voor het accentueren van verloren gegaande contouren in het gelaat of andere plekken op het lichaam. Na een behandeling met fillers zie je vrijwel meteen resultaat.

Vrijblijvend consult

Reserveer vrijblijvend een consult. We helpen je graag verder met een advies op maat.

Consult reserveren

Prijzen Botox
BehandelingPrijs
1 zone / regio€ 100
Gummy smile€ 80,00
Hyperhidrosis€ 395,00
Migraine€ 220,00
Bruxisme (Tandenknarsen)€ 349,00
Bunny lines (neus rimpels)€ 80,00
Mondhoek lift€ 80,00
Wenkbrauw lift€ 100,00